CRIOLIPOLIZĂ AEGIS

reprezinta cel mai performant echipament din gama sa. Criolipoliza asistata LASER reprezinta cea mai buna metoda de remodelare corporala.

       Slăbirea localizată prin înghețare funționează prin intermediul unui sistem de răcire controlat, care este încorporat în capetele de tratament ale aparatului. Aparatul aspiră țesutul adipos în interiorul aplicatorului, print-un efect de vaccum, astfel circulația sângelui este diminuată și este favorizată răcirea puternică a zonei. Temperaturile scad în câteva minute până la -10 grade Celsius și în combinație cu fasciculii LASER din sistemul AEGIS, determină fracționarea si transformarea trigliceridelor din interiorul celulelor grase in particule mici si solide.

       Acest proces are la bază o tehnologie avansată de răcire ce actioneaza numai asupra adipocitului - celula de grăsime. Aceștia conțin apă, glicerol și până la 5 tipuri de acizi grași. În momentul în care celulele grase sunt supuse unei temperaturi scăzute, se declansează apoptoza, procesul natural de distrugere a țesutului adipos. Ulterior, celulele grase din zona supusă tratamentului sunt eliminate pe cale naturală prin sistemul  metabolic și de drenaj al organismului.

      Funcția suplimentară a aparatului AEGIS este cavitația. Aparatul devine astfel unul complet echipat și întruneste toate uneltele necesare pentru a combate eficient celulita și kilogramele în plus. Undele acustice (între 25KHz și 40KHz) produse de cele două capete de tratament pot fi dirijate în organism pentru a distruge definitiv celulele adipoase.

      Cavitația cu ultrasunete joase reprezintă o funcție suplimentară care întregește ansamblul procedurilor de estetică corporală în combaterea adipocitului. Undele acustice produse de cele doua capete de tratament, sunt dirijate în organism pentru a distruge definitiv celulele adipoase localizate datorită efectului de frecare mecanică între celulele grase până la distrugerea membranei celulare. Acest tip de unde joase poate distruge pana la 100 de milioane de celule grase într-o singura sedință combinată.

       Tratamentul de criolipoliză determină întensificarea procesului natural de eliminare a grăsimilor din organism, Enzimele ce curăță corpul de toate țesuturile moarte descompun resturile și celulele moarte în componente primare, aminioacizi și apoproteine, pe care corpul le refolosește. 

       Rezultatele obținute după tratamentul de criolipoliză devin vizibile după aproximativ 14 zile de la tratament cu un maxim în jur de 40 de zile, timp în care procesele metabolice naturale au eliminat celulele de grasime distruse. Procedura nu este dureroasă și nu necesită timp de recuperare, în cadrul unei singure ședințe se pot trata 2 zone simultan.