COMPLET NEINVAZIV, ALMA PRIMEX OFERĂ REZULTATE SPECTACULOASE ÎN RECONTURAREA CORPORALĂ ȘI ÎNTINDEREA PIELII

Fiecare element și fiecare funcție ale Alma PrimeXTM au fost create cu atenție, pentru a asigura o experiență superioară a tratamentului pentru tine și pentru pacienții tăi.
DOUĂ TEHNOLOGII PRINCIPALE UNITE ÎNTR-O COMBINAȚIE PUTERNICĂ

Pentru a obține rapid rezultate de lungă durată, Alma PrimeX folosește două tehnologii, aplicate împreună:

Ultrasunete (US) – Undele transversale de ultrasunete țintesc selectiv țesutul adipos, ducând la subțierea stratului de grăsimi, cu rezultate remarcabile demonstrate prin studii clinice.

Radiofrecvență (RF) – Energia UniPolar RF încălzește eficient țesuturile dermice și subcutanate, țintind fibrele de colagen și elastină, încurajând formarea de colagen nou. Tehnologia unică AlmaWave 40.68MHz facilitează încălzirea profundă, omogenă pentru rezultate vizibile și de lungă durată.

 

FACTORUL X CARE FACE DIFERENȚA

Un adevărat performer în categoria lui, Alma PrimeX obține rezultate incomparabile în micșorarea circumferinței și netezirea, contractarea pielii din zona abdomenului, taliei, coapselor și posteriorului.

TRATAMENTE PERSONALIZATE PENTRU FIECARE CORP


Alma PrimeX oferă trei opțiuni de tratament, pentru ca tu să-l poți aplica pe cel care se pliază pe nevoile și așteptările fiecărui client

PRIMEX CLASSIC (ULTRAWAVETM)


Rezultate excelente în doar 20 de minute

      Pentru reducerea spectaculoasă în circumferință, deci pentru obținerea unor rezultate fără precedent, PrimeX Classic este tot ce ai nevoie. Ultrasunetele noninvazive țintesc grăsimile de sub piele pentru a le reduce volumul, într-un tratament fără durere și cu un final fericit: o siluetă mai zveltă, conturată.

PRIMEX PRO (ULTRAWAVE+XCENTUATE)

Hands-free pentru mai multă libertate

       Combinând aplicatorii UltraWave și Xcentuate, tratamentul PrimeX Pro asigură reducerea circumferinței și netezirea blândă a pielii lăsate. Odată ce ultrasunetele au fost livrate prin UltraWave pentru a trata grăsimea, undele de radiofrecvență ale Xcentuate acționează ca să strângă pielea și să-i îmbunătățească textura.

      Xcentuate sunt 2 aplicatoare hands-free, care facilitează controlul automat al tratamentului.

PRIMEX PREMIUM (ULTRAWAVE + UNIBODY)


Pentru reconturare și piele netedă>


      Dacă rezultatul dorit este reconturarea și o piele intens tonifiată sau mai puțină celulită, PrimeX Premium excelează. Tratamentul începe cu aplicatorul UltraWave pentru a ținti grăsimea localizat, reduce circumferința și pentru a remodela conturul corpului. Apoi, urmează contractarea pielii folosind undele de radiofrecvență din aplicatorul UniBody.

      Cele două tehnologii vizează țesuturi diferite ale pielii, urmărind rezultate sinergice. O funcție de masaj oferită de aplicatorul UniBody asigură penetrarea căldurii în profunzime, stimulează circulația sângelui, reducând apariția celulitei și îmbunătățind vizibil textura pielii.

Fiecare element și fiecare funcție ale Alma PrimeXTM au fost create cu atenție, pentru a asigura o experiență superioară a tratamentului.

       Radiofrecvență (RF) – Energia UniPolar RF încălzește eficient țesuturile dermice și subcutanate, țintind fibrele de colagen și elastină, încurajând formarea de colagen nou. Tehnologia unică AlmaWave cu frecvența de 40.68MHz facilitează încălzirea profundă, omogenă pentru rezultate vizibile și de lungă durată.

 

FACTORUL X CARE FACE DIFERENȚA

       

Un adevărat performer în categoria lui, Alma PrimeX obține rezultate incomparabile în micșorarea circumferinței și netezirea, contractarea pielii din zona abdomenului, taliei, coapselor și posteriorului. Alma PrimeX îmbină 4 funcții revoluționare, care împreună livrează factorul X, prin fiecare tratament.

CONEX

O formă unică de con amplifică valuri acustice și descrește reflecția undelor de ultrasunete, fără a crea un punct fierbinte central.

IMPULSE

Ultrasunetele sunt emise mai degrabă în impulsuri, nu continuu, printr-un efect mecanic care crează mici unde de șoc, transformând tratamentul într-unul și mai eficient.

MAXIMIZARE

Folosirea unei funcții de vacuum pentru a menține în permanență contactul dintre aplicator și piele asigură livrarea ultrasunetelor la cel mai înalt și uniform nivel în zona tratată, pentru rezultate optime.

REACCT

Recunoașterea caracteristicilor țesutului din zona tratată, controlând automat emisiile de energie, permite optimizarea sistematică. Undele de ultrasunete sunt ajustate pe parcursul sesiunii, pentru a se adapta fiecărui tip de piele

APLICATOARELE PRIMEX

ULTRAWAVE

O combinație între tehnologia cu ultrasunete transversale și un aplicator mare, care conturează corpul rapid, prin încălzirea țesutului și țintirea celulelor grase încăpățânate. Combină 4 funcții revoluționare pentru rezultate incredibile: ConeX, Impulse, Maximize, ReACCT.

UNIBODY

Combinând radiofrecvența UniPolar cu un cap pentru masaj, rotativ și detașabil, aplicatorul UniBody încălzește 4 nivele diferite ale dermului, determinând remodelarea colagenului. Frecvența unică a Alma, 40.68MHz, facilitează încălzirea profundă și omogenă. Încălzirea dielectrică generează căldură prin fricțiune într-o rotație rapidă a moleculelor de apă. Încălzirea volumetrică din piele țintește colagenul dermal și stimulează formarea de colagen nou.

XCENTUATE

Gândit special pentru conturul corporal și netezirea pielii pe suprafețe de tratament întinse, Xcentuate livrează energie RF prin doi aplicatori independenți, hands-free, cu temperaturi ajustabile și un mecanism de răcire care extrage căldura de la suprafața pielii.

NOU – ALMA AIR

Înțelegând natura practicii tale și nevoia de mobilitate, am dezvoltat Alma Air, o centură ajustabilă gândită să susțină aplicatorii Alma. În timp ce tu muncești, Alma Air preia greutatea și îți ușurează munca.

Convenabil, confortabil și produs dintr-un material respirabil care previne transpirația. Alma Air îți ajută spatele și îți aduce un plus de eficiență în clinică.