TRATAMENTE ANTIAGE

Odată cu înaintarea în vârstă, tenul nostru își modifică aspectul și textura, datorită factorilor naturali, pe de o parte și a factorilor externi, artificiali, pe de altă parte. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, scăderea producției de colagen și a nivelului de elastină determină subțierea pielii, care își pierde elasticitatea și fermitatea, devenind mai uscată. Astfel, pielea capătă un aspect matur, apar linii și încrețituri ale pielii - ridurile, cel mai des pe față, gât și mâini. Acest proces, este unul natural, și face parte din ciclul de viață al corpului nostru, nu poate fi evitat, însă poate fi încetinit. Acest lucru se face printr-o îngijire adecvată a pielii noastre. Pentru a întelege cum putem face asta, e bine să cunoaștem factorii care contribuie la apariția și accelerarea procesului de îmbătrânire, și să luăm măsurile potrivite. Astfel, printre factorii externi, la loc de frunte se află expunerea la soare, arsurile solare reprezintă circa 80% din cauzele îmbătrânirii pielii, radiațiile UV pe care acesta le emite deteriorează elastina și colagenul. Această agresiune are ca rezultat apariția ridurilor, pierderea elasticității și lăsarea pielii.

Deși, oricine dorește să aibă un bronz frumos, trebuie avut grijă între ce ore te expui la soare sau la solar și pentru cât timp, deoarece pe lângă efectele amintite mai sus, poți provoca și o depigmentare sau apariția unor pete. Acestea conferă un aspect îmbătrânit pielii. Poluarea contribuie și ea, în mod negativ, la accelerarea procesului de îmbătrânire, expunerea la emisii de gaze sau smog-ul din marile orașe au un efect de deshidratare. Încălzirea camerelor unde locuim sau muncim, cu calorifere și radiatoare ce scad umiditatea din aer au aceelași efect. Fumatul accelerează îmbătrânirea, fumul conține o serie de substanțe iritante pentru piele.

Printre factorii naturali care influențează modificările pielii, se numără schimbările de greutate, mai ales atunci când sunt repetate, de exemplu atunci când se încearcă diferite cure de slăbire, urmate de perioade în care corpul recuperează pierderile. Astfel structura elastică a pielii se poate deteriora în mod ireversibil.

Expresiile faciale, pot determina deasemenea apariția ridurilor de expresie. Ne referim aici la expresii ce durează mai mult, și care sunt generate de o stare de proastă dispoziție, de o anumită poziție a corpului sau de o anumită activitate fizică, nu la cele ocazionale, de scurtă durată, cum ar fi zâmbetul, râsul sau mirarea. Neîngrijirea pielii, lipsa hidratării, nefolosirea cremelor cu factor de protecție, nedemachierea sunt factori care au o influență majoră în îmbătrânirea pielii.

Vârsta și moștenirea genetică sunt niște factori, care nu pot fi înăturați din acest proces fiziologic, însă pot fi controlați. Începând de pe la 20 de ani, pielea noastră începe procesul de îmbătrânire, când producția de colagen și elastină scade. Astfel, nu trebuie să ignorăm produsele de îngrijire a pielii care au proprietăți anti-aging, adoptarea unei rutine de îngrijire ne poate salva tenul și scuti mai târziu, de o serie de probleme.

Alături de riduri, linii și textură, apariția petelor pigmentare, a punctelor negre sau chiar a acneei influențează în mod negativ aspectul tenului tău. În general, aceste probleme sunt de natură estetică și pot fi înlăturate total, sau în cel mai rău caz diminuate. Puteți face asta prin diverse tratamente și proceduri, ce pot fi realizate atât acasă cât și în saloanele și centrele de estetică.

Astfel, aplicarea de creme antirid și produse anti-age, acționează atât fizic cât și chimic, prin ingredientele care le conțin, asupra pielii:

  • hidratează în profunzime,
  • exfoliează celulele moarte,
  • antioxidanții previn apariția de noi riduri,
  • retinolul stimulează producția de colagen, reduce petele pigmentare
  • peptidele stimulează regenerea celulelor
  • coenzima Q10 protejează împotriva razelor UV și reduce ridurile fine din zona ochilor
  • vitamina C stimulează producția de colagen și reduce semnele de îmbătrânire

Aceste produse anti-age, trebuie folosite, în mod constant și corect, în strânsă corelație cu tipul de piele și cu scopul pentru care au fost concepute, pentru a putea obține rezultate maxime.

Radiofrecvența este un tratament revoluționar, fiind prima terapie non-invazivă care ajută la regenerarea depozitelor de colagen și elastină, care determină producerea de noi fibre și obținerea elasticității și fermității pielii. Este o terapie care combate efectele îmbătrânirii, cu rezultate sigure și pe termen lung.

Folosirea laserului în tratamentele anti-age, a devenit în ultimi ani, de neînlocuit, mai ales când este combinată și cu alte tipuri de proceduri. Rezultate obținute, sunt o alternativă eficientă, la operațiile estetice și de lifting facial, mult mai dureroase și nu în ultimul rând mai costisitoare. Îmbunătățirea aspectului pielii se face gradual, fiind necesar un timp de câteva luni pentru a fi observate efectele în totalitate, iar numărul de ședințe este de asemenea diferit de la o persoană la alta, de obicei sunt necesare între 3 și 6 ședințe.

Persoanele care optează pentru aceste proceduri trebuie însă să aibă așteptări realiste, tratamentele cu laser nu pot oferi același grad de lifting ca și o procedură chirurgicală. Deși este posibil ca, în urma acestor proceduri de rejuvenare laser, să fie îndepărtate în mod permanent unele semne ale îmbătrânirii, cum sunt vinișoarele sparte, petele maronii și unele cicatrici, tratamentele laser nu pot procesul de îmbătrânire. Procedurile de rejuvenare laser pot fi complementate cu alte proceduri și tratamente care îmbunătățesc textura și aspectul pielii, hrănesc și hidratează pielea din interior prin infuzarea de substanțe cu efect benefic.

 

În centrul de estetică La Femme Jolie, vă oferim o serie de proceduri și tratamente anti-aging inovatoare, având la dispoziție o bogată experiență și aparatură premiată, de ultimă generație. Aparatele pe care le folosim, de la producători de top din industria estetico-medicală. La Femme Jolie, vă aduce astfel, tehnologia uimitoare a celor de la Alma Laser, a celor de la BTL și Pologen-Lumenis sau Dr. Kleanthous, ce garantează obținerea unor rezultate remarcabile, vizibile și durabile în timp. Aparatele lansate de aceștia, au în spate ani de cercetări și inovații în tehnologie și numeroase studii clinice recunoscute. Viziunea noastră anti-aging cuprinde atât tratamente dermato-cosmetice cât și tratamente noi, inovatoare, în care aliatul nostru principal este tehnologia și presupune plan de tratament personalizat.

 

Lista de preturi dermatocosmetică

BTL Exilis Elite 450 ron/ sedință / full face
250 ron/ ședință / zonă
Se recomandă 4/6 sedințe spațiate la 7 zile
Harmony XL PRO 350 ron/ ședință Se recomandă 4/6 ședințe spațiate la 14 zile
 Microace/Impact Alma Beauty Reboost / Sono Matrix cromoterapie /  Mimi Luizon  800 ron  Se recomandă o ședință la 4 saptămani
 SonoBeauty / celule stem/ kit  1500 euro Se recomandă 6 sedințe pe parcursul a 2 săptămani

 

Lista preturi tratamente laser HARMONY XL PRO

 

1. Facial

 ClearLift laser /2 tips  700 ron  Se recomandă 4 ședințe spațiate la 3/4 săptamani
 ClearLift laser /3 tips  1000 ron  Se recomandă 4 ședințe spațiate la 3/4 săptamani
 ClearLift 3 tips + ClearSkin Pro  1500 ron  Se recomandă 4 ședințe spațiate la 4 săptamani
 ClearLift 2 tips + ClearSkin + Dye-Vl Pro  1500 ron  Se recomandă 4 ședințe spațiate la 4 săptămâni
 ClearSkin Pro  700 ron  Se recomanda 4 ședințe spațiate la 3/4 săptămâni

 

2. Facial + Corporal

ClearLift dosul mâinii 500 ron
 ClearLift antebraț  1100 ron
 ClearLift brațe  2500 ron
 ClearLift față + gât + decolteu  2000 ron
 ClearLift decolteu  1000 ron
 ClearLift gât  600 ron
 ClearLift ochii/gura  500 ron