Epilare definitivă

Despre Epilarea Definiva

Considerată o procedură eminamente estetică, epilarea este o metodă prin care părul este eliminat din anumite zone ale corpului. Epilarea se poate face în mai multe feluri, prin diferite metode și proceduri, ce implică grade diferite de confort și durere precum și deasemenea de complicații după procedură. Este o procedură ce poate fi indicată atât femeilor, ce sunt mai preocupate de partea estetică, cât și bărbaților, mai ales sportivilor și celor preocupați de felul în care arată, sau cu o pilozitate excesivă.

Epilarea cu laser acționeaza asupra foliculilor firelor de păr și inhibă dezvoltarea rădăcinii, fără să irite pielea sau să afecteze tesutul. Cu alte cuvinte, laserul acționează strict sub epidermă, fără afectare profundă. 

Epilarea definitivă cu laser are avantajul că poate fi folosită pe orice zonă a corpului, printre care brațe, picioare, axilă, față, spate, abdomen, zona inghinală. În general, epialrea definitvă laser nu este dureroasă, însă în unele cazuri, când firul de păr este mai gros, pot apărea senzații asemănătoare cu înțepăturile. Chiar dacă laserul încălzește firul de păr ca să îl poată distruge, la nivelul pielii nu se simte senzația de arsură, datorită sistemelor de răcire încorporate în capătul de tratament. Deși este considerată foarte simplă, epilarea definitivă cu laser, este mai mult decât o procedură estetică, implicând pregătire înainte de a merge la epilare. Astfel, este indicat ca inainte de epilarea cu laser să fie evitată epilarea cu ceară, pentru cel puțin 2 săptămâni. În acest interval rădăcinile smulse se pot reface, iar părul care a crescut va fi îndepărtat mecanic, prin radere cu lama, chiar înainte de ședința de epilare cu laser. Astfel, rădacina rămâne în piele și laserul poate acționa în mod eficient asupra folicului de păr.

Tehnologie Laser Profesionala

În centrul nostru de estetică, La Femme Jolie, folosim sistemul laser Soprano Ice, de la Alma Laser – Israel, unul dintre cele mai bune sisteme de epilare Laser SHR, din lume.

Tratamentul cu laser poate distruge doar firele de păr aflate în faza de creștere, de aceea sunt necesare mai multe ședințe, pentru că firele de păr nu cresc toate odată. Astfel mărim șansele ca în timp să tratăm cât mai multe fire de păr din zona vizată. Un tratament cât mai complet cuprinde de regulă, între 6 și 8 ședințe de epilare, efectuate la interval de aproximativ 4 săptămâni. Deasemenea, trebuie spus că termenul de “epilare definitivă” se referă doar la firele de păr care au fost tratate în faza corectă, de creștere, și nu la cele noi, care vor apărea după procedură. După cum bine știm, părul și unghile, cresc pe tot parcursul vieții.

 Tratamentele de epilare laser, din familia Soprano, sunt eficiente pentru orice tip de păr, subțire sau gros, de culoare închisă sau deschisă, poate fi făcută pe orice tip de piele, de la cea deschisă până la cea închisă sau bronzată. Deși fiecare tratament diferă ca și durată, și intensitate în funcție de vârstă, sex, tip și modul de creștere a părului, de zona tratată, rezultatele se pot vedea după prima ședință. Firele de păr tratate, se vor subția, și pierd din culoare și vor cădea.

Epilarea laser prezintă niște avantaje care nu pot fi trecute ușor cu vederea, astfel avem:

 

  • confort sporit și durere minimă
  • siguranță sporită, datorită tehnologiei inovatoare a laserului și sistemului de răcire
  • precizie ridicată, laserul acționează numai asupra folicului de păr
  • se poate folosii pe toate tipurile de piele și păr
  • se poate face în orice anotimp
  • acoperire optimă
  • epilare laser ”In Motion”
  • tratament cu durată foarte scurtă
  • lungimea de undă Alexandrite 755 nm

Contraindicații

Deși procedura de epilare laser, nu este invazivă, nu implică riscuri și este efectuată în condiții de siguranță maximă, trebuie avute în vedere câteva contraindicații inainte de a lua în calcul această procedură. Astfel, acest tratament nu se recomandă femeilor în perioada sarcinii, a celor care doresc să rămână însărcinate și care urmează tratamente hormonale. Nu se recomandă, persoanelor care urmează tratamente pentru acnee, tratamente cu antibiotice sau fac chimioterapie. 

Vârsta la care se poate face epilare cu laser este cea la care s-a atins stabilitatea hormonală, atât în cazul fetelor cât și al băieților.

 

În centrul nostru, vă oferim, tratamente de epilare definitvă laser, folosind o platforma premiată și cu numeroase studii clinice – Soprano Ice - de la unul din producătorii de top ai industriei, Alma Laser Israel. 

Costurile acestor tratamente sunt adresate femeilor și diferă în funcție de zonă și durată, astfel:

Lista de preturi:

 Față total (barbă, mustață, perciuni) 100 Ron (Oferta noastră permanentă  pentru cei cu disfuncții hormonale faciale)
 Față total + gât  200 Ron
 Axile   200 Ron
Inghinal total + Interfesier  300 Ron
 Fese  300 Ron
 Abdomen  400 Ron
 Spate total  500 Ron
 Brațe total  400 Ron
 Brațe scurt  300 Ron
 Picioare total  600 Ron/700 Ron/800Ron
 Picioare scurt  350 Ron

 

Mai multe informații despre Soprano, de la Alma Laser,  găsiți în pagina de tehnologie.