Art. 1. Termeni generali:

Acest site apartine La Femme Jolie, sediul social in Alba Iulia Calea Motilor nr 160A
Prin Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.lafemmejolie.ro detaliate mai jos se stabilesc conditiile in care o persoana poate vizita, accesa si utiliza acest Site.

 

Accesarea prezentei pagini si continuarea vizualizarii Site-ului reprezinta acordul dvs de a respecta intrutotul clauzele detaliate in Termeni si Conditii, astfel stabilindu-se raporturi contractuale intre utilizator si La Femme Jolie in ceea ce priveste acest Site.

 

In cazul in care nu doriti ca prezentele Termeni si Conditii sa va fie aplicabile, va rugam sa parasiti acum Site-ul.

 

De asemenea, dorim sa va atentionam ca acest Site include sau va putea utiliza la un moment dat aplicatii apartinând tertilor, caz in care accesarea si utilizarea unei astfel de aplicatii este reglementata de termenii si conditiile tertului respectiv.

 

Art. 2. Protectia datelor personale si a vietii private

Prin accesarea Site-ului si/sau completarea formularelor de pe Site sau dezvaluirea datelor cu caracter personal prin orice alta metoda prevazuta pe Site, fiecare utilizator isi exprima acordul expres si neechivoc ca La Femme Jolie sa acceseze datele sale personale, inclusiv a celor stocate pe retele de socializare (gen Facebook, Twitter, etc), sa trimita email-uri utilizatorului, sa posteze pe Wall, sa acceseze informatiile de profil de pe Facebook sau alta retea de socializare, precum si sa le stocheze si utilizeze.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, La Femme Jolie au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza utilizatorul despre utilizator, un membru al familiei utilizatorului ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este „reclama, marketing si publicitate” si “servicii de comunicatii electronice”, precum si utilizarea datelor in vederea facturarii produselor comandate.

 

Conform dispozitiilor art. 20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, La Femme Jolie au obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.
Datele cu caracter personal pe care le prelucram sunt destinate utilizarii de catre La Femme Jolie si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali cu care exista sau vor fi  semnate contracte de confidentialitate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul de marketing si publicitate, La Femme Jolie nu vor transfera aceste date unui alt operator. Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta prestarii serviciilor de marketing si publicitate si afisarii utilizatorilor-beneficiari ai produselor si/sau serviciilor comercializate prin intermediul site-ului. La Femme Jolie nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

 

Conform Legii 667/2001, utilizatorii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.  Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii trebuie sa expedieze catre La Femme Jolie o cerere scrisa, datata si semnata, la sediul din Alba Iulia, str. Calea Moților nr. 160A. De asemenea, utilizatorul are dreptul de a se adresa justitiei.

 

Daca unele date furnizate de utilizator catre La Femme Jolie sunt incorecte, utilizatorul se obliga sa informeze imediat La Femme Jolie.

 

Art. 3 Proprietatea Site-ului

 

Site-ul in ansamblu, precum si toate elementele sale componente: grafica site, design, bannere, programe de calculator, toate materialele postate si/sau publicate de catre La Femme Jolie (cum ar fi cu titlu de exemplu: inregistrari audio, inregistrari audiovizuale, inregistrari vizuale, fotografii, elemente de grafica, articole, marci, denumiri, imagini) sunt protejate de legislatia proprietatii intelectuale (drepturi autor, respective drepturi de proprietate industriala) din România si din orice alt teritoriul al lumii, indiferent daca acest lucru este sau nu mentionat in mod expres.

 

Reproducerea, distributia si orice alt tip de utilizare neautorizata a Site-ului si/sau a elementelor sale componente sau a informatiei afisate pe Site este interzisa si se pedepseste conform legii civile, contraventionale si penale.
La Femme Jolie pot oricând schimba continutul Site-ului, structura, felul informatiilor furnizate, poate suspenda sau intrerupe furnizarea de informatii, poate suspenda sau intrerupe functionarea Site-ului, poate limita accesul la anumite informatii, poate limita accesul anumitor IP-uri, si/sau poate aduce orice alt fel de modificari Site-ului, fara a fi nevoie ca o notificare prealabila sa fie adresata utilizatorului si fara a fi nevoie de acordul utilizatorului.

 

Art. 4 Drepturile utilizatorilor

 

Utilizatorii au dreptul de a descarca si de a reproduce continutul de pe Site-ului, numai pentru uzul personal necomercial.
Preluarea de informatii de catre alte site-uri poate fi facuta, fara costuri, numai in limita a 500 de semen, dar fara a se depasi jumatate din continutul in cauza, cu obligatia utilizatorului de citare a sursei care va fi insotita de link catre Site.

 

Este interzis in mod expres utilizatorului sa:

 

  1. Modifice materiale aflate pe Site;
  2. Reproduca, multiplice, copieze, distribuie sau sa utilize in orice fel, in tot sau in parte, Site-ul, in orice scop comercial;
  3. Inlature in orice fel mentiunile referitoare la drepturile de autor si proprietatea industriala.  Distribuie, transmita, afiseze, publice, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vânda orice fel de informatie sau servicii/produse obtinute de pe sau prin intermediul acestui Site.  Efectueze operatiuni de “frame” sau/si “mirror” pentru orice parte a Site-ului, fara acordul expres al La Femme Jolie;
  4. Creeze o baza de date prin descarcarea si stocarea sistematica a materialelor de pe Site.

 

Art. 5 Limitare raspundere

 

La Femme Jolie nu raspunde pentru informatiile postate care nu sunt conforme cu realitate sau care au suferit modificari de la data postarii lor.

 

Informatiile sau materiale pe care Site-ul le promoveaza nu atrag raspunderea sub nici o forma a La Femme Jolie. Utilizatorii au posibilitatea si obligatia sa verifice si alte surse pentru a stabili exactitatea informatiilor.
Utilizatorii sunt de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze La Femme Jolie in judecata cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului, cât si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, pentru prejudicii suferite in vreun fel sau provocate direct de La Femme Jolie ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor Termeni si Conditii.
Site-ul si bunurile, serviciile, aplicatiile tertilor, continutul tertilor si orice alt tip de informatie si continut postat pe Site sunt oferite utilizatorului “asa cum sunt”, fara nici o obligatie de raspundere din partea La Femme Jolie.
Site-ul poate contine functii care permit noutarea sau transmiterea unui continut afisat de un tert. La Femme Jolie nu este responsabila pentru acest continut si nu are nici o obligatie sa monitorizeze continutul acestor terti, dar in acelasi timp poate decide ca este oportun sa blocheze accesul catre acest continut.

 

Materiale afisate de utilizator
Acest Site poate contine rubrici unde utilizatoul poate posta informatii, materiale, inclusiv text, imagini, fotografii, inregistrari audio, inregistrari audiovizuale, inregistrari vizuale, etc.

 

Utilizatorul garanteaza La Femme Jolie ca materialele pe care le va afisa sunt proprietatea sa, nu sunt virusate si nu sunt codate, iar La Femme Jolie (inclusiv afiliatii sai) este autorizata sa le utilizeze, in mod gratuit, ne-exclusiv, nelimitat in timp, pe intreg teritoriul lumii, putându-le utiliza in oricare dintre modalitatile prevazute de art. 12, art. 13 si art. 68 din Legea nr. 8/1996, fara ca utilizatorul sa poata invoca incalcarea unui drept moral sau patrimonial. De asemenea, La Femme Jolie este autorizata sa utilizeze numele/denumirea/marca utilizatorului si/sau datele personale ale utilizatorului necesare pentru a asocia afisarea cu utilizatorul, precum si sa utilizeze afisarea dvs in scop de promovare si afacere a Site-ului.

 

Utilizatorul garanteaza La Femme Jolie ca, in legatura cu materialele pe care le va afisa, nu exista si nu va exista nici o actiune, cerere sau orice alt fel de pretentie din partea tertilor rezultata din:

 

1. utilizarea fara drept de catre utilizator a materialelor (fotografii, prestatii artistice sau alt material purtator de drepturi de autor sau/si de drepturi conexe dreptului de autor, informatii confidentiale), precum si ca prin continutul afisat, utilizatorul:
2. nu incalca drepturile omului, inclusiv dreptul la propria imagine sau la viata privata al unei persoane;
3. nu aduce atingere onoarei, reputatiei, demnitatii umane unei  persoane;
4. nu promoveaza discriminarea in functie de rasa, sex, orientarea sexuala, religie, etnie, handicap;
5. nu promoveaza sexualitatea explicita, limbajul sexual sau violent;
6. nu incalca dreptul la marca sau orice alt drept de proprietate industriala a unui persoane;
7. nu constituie o autopromovare sau o publicitate neautorizata;
8. nu savârseste un act de concurenta neloiala;
9. nu transmite virusi sau coduri/programe daunatoare sau invazive, de monitorizare a utilizarii oricarui hardware, software sau echipament.

 

In caz de nerespectare a garantiilor de mai sus, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere si exonereaza in mod expres pe La Femme Jolie de orice tip de raspundere rezultata din interactiunea utilizatorului cu Site-ul. La Femme Jolie se dezice de astfel de comportamente.
Utilizatorul recunoaste ca R La Femme Jolie are dreptul (nu si obligatia) de a sterge orice material afisat de utilizator pe care il considera, la libera sa apreciere, ca fiind in contradictie cu Termenii si Conditiile sau cu politica de conduita a La Femme Jolie in mediul online.
La Femme Jolie nu raspunde pentru virusarea informatica a sistemului utilizatorului, pentru accesul neautorizat in propriul sistem sau in sistemul utilizatorului, pentru intreruperea conexiunii sau furnizatii serviciilor de Internet, pentru utilizarea materialelor afisate de utilizator de catre alte website-uri, inclusiv prin legaturi sau referinte.

 

Art. 6  Litigii

Eventualele litigii aparute intre La Femme Jolie si utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Alba Iulia.
Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Legii 365/2002 privind comertul electronic, Legea 677/2011 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor si a serviciilor pe piata.

 

La Femme Jolie