PETE PIGMENTARE

Pistruii, lentigiile (petele bătrâneții) denumite și leziuni pigmentare sunt modificări pigmentare ale pielii ce apar prin expunerea îndelungată la soare sau radiațiile ultraviolete artificiale. Acestea apar la nivelul fetei, dosului mâinilor, decolteului sau toracelui posterior.

O alta cauză a apariției leziunilor pigmentare, mai poate fi și dezechilibrul hormonal, precum malasma. Aceasta este o afecțiune pigmentară care se manifestă la nivelul feței prin pete maronii sau pete mai închise la culoare, ce apare mai des la pesoanele cu o piele mai închisă la culoare, dar poate apărea și la persoanele cu pielea mai albă. Sunt afectate mult mai frecvent femeile comparativ cu bărbații, mai ales cele tinere sau de vârstă medie.

Din punct de vedere clinic, melasma se caracterizează prin apariția unor pete de culoare maro deschis până la brun închis, având o distribuție de obicei simetrică și fiind localizate la nivelul zonelor expuse la lumină ale feței – bărbie, buza superioară, obraji, frunte. Modificările de culoare, precum melasma pot ,,îmbătrâni,, o persoană cu până la 20 de ani față de vârsta reală. Deși sunt în general asimptomatice (nu prezintă senzație de mâncărime, usturime sau arsură), melasma este o afecțiune care nu trebuie neglijată, având un puternic impact asupra calității vieții.

Cauzele apariției acestei afecțiuni nu sunt cunoscute cu exactitate, dar există mai mulți factori cunoscuți ca având influență în etiologia acestei afecțiuni: - expunerea prelungită la soare sau radiații ultaviolete artificiale, moștenirea genetică, medicamente cu acțiune fotosensibilizantă, modificări hormonale datorate sarcinii, anticoncepționalelor, afecțiuni ale glandei tiroide sau ovarelor, utilizarea anumitor produse cosmetice fotosensibilizante. 

 

 

Abordarea noastră presupune un plan de tratament personalizat prin combinații de tehnologii și produse, care însoțit de rutina zilnică de acasă, duce la rezultate cu adevărat surprinzătoare.

Dermatocosmetică

Igiena feței COS MEDICO 200 ron
Dermaclear 350 ron
Oxigeneo Neobright 250 ron
Oxigeneo Neobright + vit C 350 ron
Geneo Illuminate 350 ron
Microace Alma Reboost/Impact /white complex 350 ron
Microace Alma Reboost/Impact /Mimi Luizon 600 ron
Microace Alma Reboost/Impact /Sono Matrix/Dr Kleanthous 550 ron
Mezoterapie virtuală 200/300/500 ron
Peeling chimic NOON 350 ron
Dr. Kleanthous 400 ron

 

Tratamente asistate laser Harmony XL Pro

Dye – VL 350 /500 ron
ClearLift /frunte 300 ron
ClearLift /obraji 300 ron
ClearLift/ bărbie 150 ron
ClearLift / față total 500 ron
ClearLift gât 600 ron
ClearLift /decolteu 1000 ron
ClearLift mâini 500 ron
ClearLift umeri 1000 ron

 

Prin tratamentele realizate cu ajutorul laserului ClearLift, încorporat in platforma Harmony XL Pro se execută o procedură non-invazivă și nedureroasă prin care energia transmisă inhibă producerea excesivă de melanină (pigmentul care dă culoare pielii), reducând astfel în mod vizibil petele si oferind tenului un spect mai luminos. 

 

Procedura este una care ne oferă posibilitatea de a individualiza și adapta fiecare tratament pentru fiecare client, putem seta o serie întreagă de parametri în funcție de tipul și severitatea afecțiunii. În cazul melasmei sunt necesare 4-6 ședințe efectuate la un interval de aproximativ 21 de zile între ele, iar pentru pistrui sau lentigiile solare (petele de vârstă) sunt necesare 1-3 ședințe, la un interval de 21 de zile. Acest tratament se poate face în siguranță pe orice zonă a corpului: față, gât, umeri, trunchi, mâini și picioare. Tratamentul este non-invaziv, fără efecte adverse și oferă:

  • Rezultate vizibile după prima ședință și de lungă durată
  • Minim disconfort
  • Rapid, non-invaziv

După tratament zona tratată este mai sensibilă, putand aparea și o usoară roșeață, care dispare de altfel în 1-2 zile, de acea se recomandă să protejați pielea de razele UV (inclusiv solar) cu o cremă cu factor de protecție FP de cel puțin 30, cu haine, pălarii și ochelari de soare, MIMIN 7 ZILE DE LA APLICAREA TRAMENTELOR.