La Femme Jolie este mai mult decât locul foarte drăguț unde te răsfață cei mai buni profesioniști - este un concept de estetică revoluționar în România prin calitatea serviciilor oferite și profesionalismul echipei. Aici noi promovăm frumusețea, și pentru că, frumusețea se măsoară în clipe, vom valorifica la maxim visele tale. Nu suntem doctori de suflete, și nu putem opri trecerea timpului, dar la un lucru, ne pricepem cu adevărat - să aducem echilibru în viața ta, să te ajutăm să ai un chip frumos și un corp armonios. Noi, îți dăm șansa să devii ceea ce îți dorești.

La Femme Jolie vă oferă întotdeauna cele mai inovatoare proceduri și tratamente, cele mai noi tehnologii din lume, combinate cu cele mai noi produse cosmetice profesionale. Alături de pasiunea pentru frumusețe, dăruirea absolută și respectul față de fiecare client, sunt ingredientele care fac din prima vizită la noi, începutul unei prietenii. O prietenie frumoasă, sinceră și călduroasă, unde vei simți că faci parte cu adevărat din familia La Femme Jolie.


La Femme Jolie vă oferă soluții non-invazive, pentru corp și față, pentru reîntinerirea și fermitatea pielii, reducerea vergeturilor și cicatricilor, tratamentul afecțiunilor pielii (acnee, rozacee, pete pigmentare), tratamentul celulitei, remodelare corporală și epilare definitivă laser. La baza tuturor procedurilor de tratament, stă tehnologia de ultimă generație, cu numeroase studii clinice, care ne oferă garanția obținerii unor rezultate deosebite, vizibile și care durează în timp. Fie că vorbim de Harmony XL Pro, Soprano ICE, PrimeX, DermaClear, Beauty Reboost de la Alma Laser – Israel, sau de Exilis Elite, X-Wave, Hil Estet de la BTL, Oxigeneo de la Pologen, Geneo de la Lumenis și criolipoliza de la Aegis.


Experiența La Femme Jolie
, este întregită de preluarea francizei, THAIco Spa, care ridică percepțiile senzoriale, pacea, liniștea și relaxarea la un alt nivel. Masajul oferit de către terapeutele noastre, originare din țări asiatice cu tradiție, care au o bogată experiență, vă poate ajuta, să înțelegeți și să adoptați acest stil de viață. Misiunea noastră, se îndeplinește atunci când, clienții noștri pleacă cu zâmbetul pe buze, pentru ca, mai apoi să se întoarcă, în calitate de prieteni, în calitate de membri ai familiei noastre, a familiei La Femme Jolie.