Tonifiere și Fermitate

O piele sănătoasă, tonifiată, fermă, iți creează o stare de bine îți dă încredere și siguranță pe parcursul întregii zile. Nu aștepta ca trecerea anilor sau stilul de viață sedentar, să te afecteze și să îți răpească bucuria de a te privi în oglindă! Elasticitatea pielii este o problemă cunoscută atunci când înaintezi în vârstă. Structura pielii se modifică o dată cu procesul de îmbătrânire, caracteristicile genetice, un regim alimentar neechilibrat. Stilul de viață stresant, un grad ridicat de expunere la soare și oscilațiile în greutatea corporală au un impact asupra pielii dumneavoastră, în timp, unul dintre efecte fiind pierderea colagenului și a elastinei, cauzând laxitatea pielii. Deși pielea era natural tonifiată și elastică la 20 de ani, după 30 de ani începi să observi că pielea ta a devenit mai rigidă și cu fermitate scăzută. 

Tonusul este o stare naturală a mușchilor și a țesutului cutanat manifestată printr-o tensiune ușoară permanentă, chiar și atunci când organismul se află în repaus. Deși este confundat foarte de cu fermitatea, tonusul se referă mai mult la starea țesutului decât la modul în care acesta se simte la atingere. Fermitatea, în contextul esteticii, se referă la aspectul și textura țesutului cutanat și muscular care sugerează o tonifiere sănătoasă a organismului.

Recăpătarea fermității pielii constituie una dintre priorități, atât pentru femeile, cât și pentru bărbații din întreaga lume, atunci când doresc să-și îmbunătățească aspectul exterior. Terapiile cele mai eficiente în combaterea laxității pielii și obținerea tonifierii corporale sunt în general cele care combină mai multe tehnici, proceduri și tratamente.

Cu toate că, fiecare client, vine la clinica de remodelare corporală pentru alt motiv, sunt anumite beneficii ale tratamentelor noastre, care se regăsesc indiferent de aparatele care se folosesc:

  • Pielea și țesutul muscular devin mai ferme,
  • Zonele tratate sunt tonifiate,
  • Se stimulează producția de colagen,
  • Se elimină țesut adipos,
  • Se stimulează drenajul limfatic.

Rezultatele diferă destul de mult de la o persoană la alta, însă ele apar și sunt vizibile! În centrul nostru de estetică, La Femme Jolie, vă putem ajuta să redați fermitatea pielii dumeavoastră și să vă recăpătați tonusul pierdut, cu ajutorul tratamentelor non invazive pentru tonus și fermitate. Mai jos găsiți o listă cu procedurile și tratamentele noastre: