REMODELARE CORPORALĂ

Ideea că, remodelarea corporală este doar pentru femei, este o idee preconcepută, aceste tratamente sunt destinate atât femeilor cât și bărbaților. Favorizați de metabolism, de structura corporală și de hormoni, bărbații au tendința de a pierde mai ușor din grăsimea corporală, astfel că rezultatele sunt mai rapide și mai vizibile.

Remodelarea corporală, presupune transformarea uneia sau a mai multor zone ale corpului, prin anumite tehnici estetice și proceduri noninvazive efectuate cu aparate și tehnologie de ultimă generație. Se recomandă atunci când grăsimea persistă în unele zone ale corpului, atunci când ți o dietă, ai slăbit și pielea nu mai este fermă și întinsă.

În urma acestor procedurilor de remodelare corporală, cele mai frecvente rezultate urmărite și obținute sunt: - topirea grăsimii din zona abdominală și a flancurilor, reducerea din centrimetrii în plus din zona tratată, tonifierea pielii.

Tratamentele de remodelare corporală sunt realizate în condiții de maximă siguranță, cu aparate, ce au încorporate tehnologii inovatoare, acreditate și testate de FDA (Food Drug Administration), care garantează rezultate rapide și sigure într-un timp scurt. 

În centrul nostru vă oferim următoarele tratamente și proceduri de remodelare corporală: 


Primex - slăbește localizat, redu spectaculos din circumferință și tonifiază pielea cu Alma PrimeX Pro, tratamentul ce combină ultrasunetele și radiofrecvența, pentru a trata grăsimea și a strânge pielea îmbunătățindu-i textura. Alma PrimeX oferă trei opțiuni de tratament, pentru ca tu să-l poți aplica pe cel care se pliază pe nevoile și așteptările fiecărui client


PRIMEX CLASSIC (ULTRAWAVETM)


REZULTATE EXCELENTE ÎN DOAR 20 DE MINUTE

      Pentru reducerea spectaculoasă în circumferință, deci pentru obținerea unor rezultate fără precedent, PrimeX Classic este tot ce ai nevoie. Ultrasunetele noninvazive țintesc grăsimile de sub piele pentru a le reduce volumul, într-un tratament fără durere și cu un final fericit: o siluetă mai zveltă, conturată.


PRIMEX PRO (ULTRAWAVE+XCENTUATE)
HANDS-FREE PENTRU MAI MULTĂ LIBERTATE


       Combinând aplicatorii UltraWave și Xcentuate, tratamentul PrimeX Pro asigură reducerea circumferinței și netezirea blândă a pielii lăsate. Odată ce ultrasunetele au fost livrate prin UltraWave pentru a trata grăsimea, undele de radiofrecvență ale Xcentuate acționează ca să strângă pielea și să-i îmbunătățească textura.

      Xcentuate sunt 2 aplicatoare hands-free, care facilitează controlul automat al tratamentului.


PRIMEX PREMIUM (ULTRAWAVE + UNIBODY)


PENTRU RECONTURARE ȘI PIELE NETEDĂ>


      Dacă rezultatul dorit este reconturarea și o piele intens tonifiată sau mai puțină celulită, PrimeX Premium excelează. Tratamentul începe cu aplicatorul UltraWave pentru a ținti grăsimea localizat, reduce circumferința și pentru a remodela conturul corpului. Apoi, urmează contractarea pielii folosind undele de radiofrecvență din aplicatorul UniBody.

      Cele două tehnologii vizează țesuturi diferite ale pielii, urmărind rezultate sinergice. O funcție de masaj oferită de aplicatorul UniBody asigură penetrarea căldurii în profunzime, stimulează circulația sângelui, reducând apariția celulitei și îmbunătățind vizibil textura pielii.

Criolipoliza Aegis - poți avea un abdomen mai suplu cu ajutorul criolipolizei (înghețarea grăsimii), rezultatele obținute sunt favorizate de metabolismul intens, specific bărbaților. Slăbirea localizată prin înghețare funționează prin intermediul unui sistem de răcire controlat, care este încorporat în capetele de tratament ale aparatului. Aparatul aspiră țesutul adipos în interiorul aplicatorului, print-un efect de vaccum, astfel circulația sângelui este diminuată și este favorizată răcirea puternică a zonei. Temperaturile scad în câteva minute până la -10 grade Celsius și în combinație cu fasciculii LASER din sistemulAEGIS, determină fracționarea si transformarea trigliceridelor din interiorul celulelor grase in particule mici si solide.

Acest proces are la bază o tehnologie avansată de răcire ce actioneaza numai asupra adipocitului - celula de grăsime. Aceștia conțin apă, glicerol și până la 5 tipuri de acizi grași. În momentul în care celulele grase sunt supuse unei temperaturi scăzute, se declansează apoptoza, procesul natural de distrugere a țesutului adipos. Ulterior, celulele grase din zona supusă tratamentului sunt eliminate pe cale naturală prin sistemul  metabolic și de drenaj al organismului.

Rezultatele obținute după tratamentul de criolipoliză devin vizibile după aproximativ 14 zile de la tratament cu un maxim în jur de 40 de zile, timp în care procesele metabolice naturale au eliminat celulele de grasime distruse. Procedura nu este dureroasă și nu necesită timp de recuperare, în cadrul unei singure ședințe se pot trata 2 zone simultan.

BTL Exilix Elitevă putem ajuta să redați fermitatea pielii dumeavoastră și să vă recăpătați tonusul pierdut, utilizând o combinație avansată de ultrasunete și unde de radiofrecvență pentru tratamente de modelare corporală, fermitate a pielii și reîntinerire facială.

Recunoscută de către specialiști de top ca fiind soluția perfectă pentru refacerea, tonifierea și modelarea corpului, simultan cu arderea grăsimilor, terapia Exilis Elite™ funcționează în combinație perfectă cu VANQUISH ME™, asigurând o soluție totală pentru rejuvenarea și remodelarea întregului corp.
Datorită designului aparatului, acesta este recomandat în tratarea suprafețelor mici ale corpului, în special a celor care nu pot fi remodelate cu ajutorul regimului alimentar sau al exercițiilor fizice. Exilis Elite™ se recomandă pentru reducerea grăsimii și pentru obținerea fermității pielii în zone ale corpului precum brațe, genunchi, spate, coapse și piept.

BTL Cellutone / X-Wave este unul dintre cel mai eficiente echipamente pentru conturarea corpului. Acesta folosește o tehnologie nouă, o combinație între unde acustice și electrice, administrate simultan, obținând rezultate excelente în tratarea celulitei (de gradul 1, 2 și 3), tratarea țesutului conjuctiv, rejuvenarea pielii și creșterea elasticității acesteia. Tratamentul oferit de BTL Cellutone / X-Wave este unul noninvaziv și rapid, în timpul procedurii clientul nu simte nici un disconfort. Terapia cu unde de șoc, cunoscută și sub denumirea de Terapie cu unde de șoc extracorporală (ESWT), este livrarea undelor acustice în corp, creând vibrații în țesuturile moi. Undele acustice sunt impulsuri de sunet puternice, nefocalizate, cu o energie scăzută - pentru a nu deteriora țesuturile și care generează vibrații în interiorul țesuturior moi.

Procedura este complet non-invazivă și nedureroasă, clientele experimentând senzații asemănătoare masajului. Durata unei ședințe este de cca 10 - 25 de minute pentru fiecare zonă, în funcție de tipul de piele, și de scopul urmărit. Dacă se consideră necesar procedura poate face chiar și zilnic. Pentru obținerea celor mai bune rezultate se recomandă efectuarea a 4 – 6 ședințe, pe parcursul a câtorva săptămâni, iar apoi continuarea tratamentului în următoarele 2 - 3 luni. Trebuie avut în vedere că rezultatele finale, vor fi complete abia după 3 luni de zile. Acest interval, este timpul natural în care fibroblastele, sau pielea se pot reface.  


Aplicațiile BTL Cellutone / X-Wave sunt numeroase, câteva dintre ele, cele mai des solicitate sunt:

  • tratarea celulitei
  • tratarea țesutului conjunctiv
  • rejuvenarea pielii
  • tratarea lipoedemelor
  • stimularea sistemului limfatic
  • tratarea vergeturilor și cicatricilor


BTL HIL ESTH tratează cicatricile și vergeturile, stimulează microcirculaţia la nivel local și sprijină drenajul limfatic al zonei patologice. Combinând biostimularea și stimularea fotomecanică, terapia cu Laserul de Înaltă Intensitate BTL vindecă de fapt ţesutul cicatricial.

Clear Lift - este un laser ND: Yag de ultimă generație cu comutare rapidă, care minimizează riscurile de cicatrizare sau pierderea culorii pielii (hipopigmentare) fiind una este una dintre singurele modalități de a elimina tatuajele întunecate și multicolore cu cel mai mic risc de deteriorare a pielii. learLift vă permite să vă eliminați tatuajele cu mai puține tratamente, economisind bani și reducându-vă disconfortul și inconvenientele.Tratamentul diferă de la un client la altul, în funcție de tipul tatuajului, adâncimea și suprafața tatuajului, culoarea pielii și vârsta clientului. Pentru îndepărtarea fără urmă a unui tatuaj sunt necesare mai multe tratamente laser. Numărul de ședințe necesare este de aproximativ 4-8 ședințe, la un interval de 4-6 săptămâni distanță una de alta. Pentru mai multe detalii despre tatuaje și indepărtarea lor accesați link-ul următor: îndepărtare tatuaje

Mai multe informații despre aparatura folosită, găsiți accesând secțiunea - Tehnologie, iar pentru programări sunați la 0773-718453.