Eliminare celulită

       Celulita este una dintre cele mai frecvente și mai inestetice afecțiuni ale pielii. Este întâlnită la 8 din 10 femei, fiind considerată o problemă de natură estetică, și apare mai frecvent la nivelul coapselor, șoldurilor, feselor. Poate fi întâlnită și pe abdomenul inferior, antebraț și talie. Celulita este cauzată în special de atrofia musculară, mușchi se separă de piele și se formează loc pentru depozitele de grăsime. Celulele adipoase își pot mări volumul de până la 60 de ori, comprimând vasele de sânge, astfel că țesuturile nu mai sunt hidratate și oxigenate în mod corespunzător. Scaderea nivelului de elastină și colagen și acțiunea unor factori precum retenția de apă, schimbările hormonale, stilul de viață determină pierderea elasticității acestui țesut conectiv. Ca urmare celulele de grăsime se împing una pe alta spre suprafață, generând la suprafața pielii o textură neregulată – „coaja de portocală”.

       Problema în cazul celulitei, este că, deși se vede la suprafață, cauza este sub piele, în țesutul conectiv care leagă mușchi de piele. De aceea, tratamentele anticelulitice care nu pătrund în profunzimea pielii nu pot elimina celulita. Metodele clasice, precum produsele anticelulitice, dietele, masajul manual sau practicarea diferitelor tipuri de exerciții fizice pot doar să amelioreze temporar aspectul de „coaja de portocală”. Pentru eliminarea ei și menținerea rezultatelor pe termen lung este nevoie de aplicarea unor proceduri bazate pe tehnologii care acționează în profunzime.

      Astfel, tehnologiile inovatoare precum radiofrecvența, ultrasunetele, lumina infraroșie au la bază numeroase studii clinice care demonstrează reducerea țesutului adipos în exces și refacerea țesutului subcutanat, conectiv. Tratamentele anti celulită oferite de centrul nostru, sunt realizate cu echipamente moderne ce înglobează experiența și inovațiile celor de la Alma Laser și BTL, lideri în domeniu. Rezultatele obținute sunt reale, pielea este vizibil întinerită, mai fermă și mai elastică, în zona tratată se observă diminuarea celulitei și scăderea în centimetri.

 

Tratamentele oferite în centrul nostru sunt:

Mai multe informații despre aparatele și tehnologia folosită, puteți obține apăsând pe butoanele de mai jos.

ALMA PRIMEX

BTL EXILIS ELITE

BTL X-WAVE