ALMA SOPRANO ICE

ALMA HARMONY XL PRO

ALMA DERMACLEAR

ALMA BEAUTY REBOOST

ALMA PRIMEX

OXIGENEO POLOGEN

GENEO LUMENIS

BTL EXILIS ELITE

BTL CELLUTONE / X-WAVE

BTL HIL ESTH

CRIOLIPOLIZĂ AEGIS

SONOSTAR MATRIX Dr. KLEANTHOUS

COSMEDICO

OXIGENEO

Pollogen introduce o nouă epocă în domeniul tratamentelor faciale

 

Un concept revoluţionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. Acest concept unic, OxyGeneo Technology, este inspirat de cunoscutele puteri vindecătoare ale izvoarelor calde naturale. Izvoarele calde sunt cunoscute pentru concentraţia lor mare de dioxid de carbon ce ajută la stimularea oxigenului din piele. Tehnologia OxyGeneo stimulează mecanismele naturale ale organismului, prin declanşarea unei reacţii în corp care direcţionează oxigenul către zona tratată, permiţând o absorbţie optimă de nutrienţi regeneranţi. Acest lucru are ca rezultat obținerea unei pieli mai netede și revitalizată, cu efecte vizibile după prima ședință de tratament.

OxyGeneo de asemenea curăţă şi exfoliează stratul exterior al pielii. Combinaţia de oxigenare a pielii şi exfoliere lucrează împreună pentru a reenergiza, restaura strălucirea şi pentru a crea un ten hrănit, echilibrat şi sănătos.


Cum funcționează?

 

Efectul OxyGeneo este creat atunci când elementul nostru unic Capsugen şi gelul bogat în nutrienţi intră în contact unul cu altul pe suprafaţa pielii. OxyGeneo iniţiază o curăţire şi o exfoliere eficiente.

OxyGeneo produce mai apoi nenumărate bule pe minut, bogate în C02 care explodează delicat pe suprafaţa pielii.

Acest mediu bogat în C02 induce un efect psihologic numit Efectul Bohr.

Corpul răspunde astfel:

 • Trimite sânge bogat în O2 către zona respectivă
 • Creşte fluxul capilarelor de sânge
 • Creşte metabolismul celulelor pielii

Rezultatul dorit: absorbţia optimă în piele a ingredientelor active.


SINGURA TEHNOLOGIE CARE DESFĂŞOARĂ
3 ACŢIUNI VITALE ÎN MOD SIMULTAN:

 • Curăţire şi exfoliere eficiente.
 • Oxigenare natural a pielii din interior.
 • Infuzie de nutrienţi activi în epidermă.

OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea ţesutului din interior, ducând la o absorbţie optimă a nutrienţilor activi. Ca şi rezultat, textura pielii este mai rafinată şi mai hrănită, per total tenul este mai neted şi mai luminos, şi în acelaşi timp echilibrat şi strălucitor.

OPŢIUNI DE TRATAMENT OXYGENEO

Noi alegem ingredientele de cea mai bună calitate pentru rezultate optime:

NEOREVIVE

Rejuvenarea generală a pielii – Păstrează-ţi pielea sănătoasă şi strălucitoare cu NeoRevive.

Cu acţiunea unică de oxigenare a Pollogen, tratamentele NeoRevive lucrează pentru a infuza în piele nutrienţi activi ce îmbunătăţesc echilibrul şi textura pielii. Tenul tău va arăta şi se va simţi mai neted, ferm, hrănit şi “Renăscut”.

NEOBRIGHT

O combinaţie inovativă a celor mai de calitate ingrediente pentru a hrăni pielea şi a o face mai strălucitoare.

NeoBright lucrează împreună cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea şi pentru a da strălucire tenului în mod natural. Formula delicată şi foarte eficientă NeoBright infuzează în piele emoliente naturale, vitamine hidrante şi hrănitoare pentru piele. Este un mod minunat de a lumina şi a da strălucire pielii şi în acelaşi timp de a îmbunătăţi textura, a echilibra tenul şi de a obţine o strălucire radiantă, sănătoasă.

BTL EXILIS ELITE

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ  BTL EXILIS ELITE?

BTL Exilis Elite este o metodă sofisticată, rapidă și non-invazivă de a scăpa de riduri, pielea flască și bărbia dublă, oferind un contur întinerit feței, dar și de remodelare corporală.
Odată încercat, BTL Exilis Elite va deveni rezolvarea pe care o căutai de atâta timp pentru a obține aspectul dorit. Aparatul Btl Exilis Elite folosește radiofrecvența, ultrasunetele și sistemul de răcire avansat în același timp. 


După fiecare tratament, imperfecțiunile încep să fie din ce în ce mai puțin vizibile. Este o procedură non-invazivă cu aplicații multiple, rejuvenare si reconturare facială, remodelare corporală, reducere strat adipos, reducere celulită, regenerare piele flască, vergeturi.

 

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE PENTRU REZULTATELE DORITE?

Îți recomandăm un pachet de minimum patru sau șase ședințe, efectuate la o distanță de o săptămână. Numărul acestora diferă de la persoană la persoană, în funcție de organism, de nivelul afecțiunilor și de rezultatele pe care dorești să le obții.

 

CÂT DE SIGUR ESTE EXILIS ELITE?

Chiar dacă procedura funcționează prin încălzirea în profunzime a țesutului adipos, sistemul de răcire cu safir răcește pielea la suprafață, astfel neexistând durere și disconfort. După procedură, pielea tratată va fi înroșită, însă efectul dispare în 2-3 ore, neavând alte reacții adverse. Aparatul nostru este aprobat de FDA (The Food and Drug Administration) pentru a fi utilizat în proceduri estetice, pentru tratamentul non-invaziv al defectelor pielii și reducerea stratului adipos.

COSMEDICO

COSMEDICO este o platformă multifuncțională, necesară în cosmetica de bază, pentru îmbunătățirea aspectului pielii, a feței și corpului, care încorporează mai multe tehnologii.

PEELING CAVITAȚIONAL
MICRODERMAABRAZIUNE
MEZOTERAPIE VIRTUALĂ
ULTRASUNET
OXIABRAZIUNE

Aplicații de tratament:

 • Piele îmbătrânită;
 • Linii și riduri;
 • Seboree sau piele uscată;
 • Puncte negre sau albe, miliaris;
 • Culoare neuniformă a pielii;
 • Pete de bătrânețe;
 • Cicatrici acneice și alte forme de cicatrici;
 • Vergeturi;
 • Piele afectată de soare;
 • Exfoliere generală / revigorare;

MICRODERMAABRAZIUNEA cu diamant

Microdermabraziunea este o tehnică de revigorare a pielii non-chimică, care ajută la îmbunătățirea texturii și aspectului. Este o procedură de abraziune mecanică a pielii, care permite o abraziune controlată a suprafeței pielii, microstrat după microstrat, până la nivelul dorit, cu un control permanent. Procedura este realizată utilizând capete acoperite cu diamante sintetice de diferite dimensiuni și rugozități. Microderma-abraziunea cu diamant stimulează regenerarea peilii și crește sinteza colagenului și a elastinei. 

MEZOTERAPIA VIRTUALĂ

Mezoterapia fără ace este o alternativă la mezoterapia clasică, care folosește ace, eliminând efectele secundare asociate injecțiilor. Acest lucru oferă o gamă largă de aplicații posibile în tratamente locale ale feței și corpului. Dispozitivul utilizează o combinație de pulsații stimulante cu unde ultrasonice și curent alternativ în forme variabile. Rezultatele acestor acțiuni reprezintă procesul de electroporatie și stimularea nutriției celulare.

Pentru a obține cele mai bune performanțe, am schimbat curenții uzuali în curent triunghiular. Acesta lucrează cu polarizare pozitivă și negativă, ceea ce îinseamnă un stimulent extra ce oferă condiții mai bune pentru electroporație și crește calitatea tratamentului per total. Combinat cu un ser de bună calitate, acest tratament oferă rezultate fantastice în multe probleme de piele, cum ar fi acneea, rozacea, decolorari ale pielii, etc.

PRINCIPALELE EFECTE:
 • Tonifierea imediată a pielii de pe față;
 • Îmbunatățirea tonusului pielii;
 • Revigorare și regenerare;
 • Oxigenarea și hrănirea țesuturilor;
 • Modelare

PEELING CAVITAȚIONAL

Peeling cavitațional înseamnă cel mai înalt standard al unui masaj cu ultrasunete, total neinvaziv, cu un grad de durere bazat pe receptorii personali.

Această tehnologie are rolul de sterilizare și curățare a suprafeței tratate, eliberând zona respectivă de reziduuri și sebuum ce îngreunează respirația celulară.

Primul efect major îl constituie creșterea alimentării cu oxigen și implicit a circulației sangvine în organism. Următorul pas il constituie stimularea producției de colagen pentru o absorție mai eficientă a nutrienților în organism și după caz, tratamentul cosmetic ce se aplică punctual.

Ultrasunetele rămân cea mai delicată forma de exfoliere față de alte tehnologii existente, datorită faptului ca înlatură doar stratul superficial al pielii.

LIPOSUCȚIA CU ULTRASUNETE

Este o excelentă alternativă non-invazivă a liposucției chirurgicale, fiind recomandată pentru reducerea grăsimii din zone cu probleme, în care acest lucru este greu de obținut prin alte metode. Acest tratament este folosit cu precădere pentru modelarea abdomenului, coapselor, feselor, umerilor, bărbiei, obrajilor și gâtului. Datorită efectului frecvenței specifice a undelor ultrasonice provoacă descompunerea celulelor adipoase.  

Acizii grași și glicerolul, din care constă o celulă de grăsime, sunt excretați în ficat prin intermediul sistemelor vascular și limfatic. De acolo, prin procese naturale, acestea sunt excretate din organism. Este una dintre cele mai ușoare modalități de a scăpa de țesutul adipos din zonele rezistente la metodele tradiționale de pierdere în greutate. Impactul undelor cu ultrasunete este sporit și mai mult de undele IR, care îmbunătățesc semnificativ procesul de descompunere și transport al celulelor adipoase, făcând liposucția cu ultrasunete o alternativă serioasă a intervenției chirurgicale.

OXI-ABRAZIUNE

Tratamentul de oxi-abraziune este foarte eficient în îmbunătățirea texturii pielii, reducerea ridurilor, îndepărtarea pigmentării nedorite, îmbunătățirea circulației sângelui și întinerirea generală a pielii. De asemenea, este foarte util impotriva acneii, punctelor negre și a altor erupții de comedoame, deoarece le îndepărtează rapid și fără efort, fără durere sau disconfort. Oxiabraziunea folosește tehnologia cu jet pentru a curăța pielea folosind soluție salină sau alt preparat și oxigen, lăsând-o hidratată, exfoliată și cu senzație de împrospătare.

 

ALMA BEAUTY REBOOST

Patentată Alma Lasers, ALMA BEAUTY REBOOST, este un mix de tehnologii completate de o gamă de produse cosmetice de top. Renumitul IMPACT, regăsit pe platforme premiate , ACCENT PRIME sau Hybrid, potențează tehnologia micro-acelor pentru infuzarea produselor premiate MIMI LUIZON.


Efecte clinice pozitive:

 • Pigmentare 
 • Piele deshidratată
 • Linii fine & riduri
 • Ten gras
 • Fermitate redusă
 • Piele lipsită de strălucire

TEHNOLOGIA:

ALMA BEAUTY PixelPen

 • 12 microace din oțel inoxidabil
 • 5 viteze diferite
 • Profunzime între 0.25-2mm
 • Ergonomic și ușor de utilizat
 • De unică folosință și igienice

Tehnologia cu Micro-ace

 • Control al vitezei și adâncimii
 • Pătrundere eficientă
 • Disconfort minim
 • Sigur

Microcanalele formate permit o penetrare mai ușoară a elementelor nutritive în straturile interne ale pielii, stimulează colagenul și elastina fără să distrugă epiderma.

 • Presiunea acustică a ultrasunetelor produce presiune pozitivă & negativă
 • Efect de împingere & tragere în interiorul micro-canalelor
 • Furnizează ingrediente active către țesuturile mai profunde pentru rezultate mai puternice
 • Efect de încălzire pe porii dilatați pentru o eliminare mai eficientă a punctelor negre
 • Ergonomic și ușor de utilizat
 • Mărește efectul cosmeticelor
 • Oferă rezultate aproape instant comparativ cu tratamentul standard
 • Un aspect al pielii mai plăcut după tratament
 • Poate fi folosit pe oricare tip de piele, pe tot timpul anului

ALMA BEAUTY - Acid Hialuronic
• Ser pur cu Acid Hialuronic (HA) 100%
• Captează umezeala din aer și o reține în piele
• Reîntărește matricea extracelulară
• Crește elasticitatea
• Reduce liniile fine și ridurile
• Catifelează și calmează pielea

ALMA BEAUTY - Sintetizarea Colagenului
• Previne distrugerea naturală a colagenului & crește elasticitatea
• Reorganizează fibrele de colagen
• Reduce liniile fine și ridurile
• Hidratează și rehidratează

ALMA BEAUTY - Vitamina C
• Serul cu Vitamina C are o concentrație de 12%, L ascorbic Acid & HA
• Această combinație oferă pielii “un impuls super puternic antiaging”
• Menține nivelul de hidratare a pielii
• Oferă un efect de iluminare
• Acționează ca un antioxidant eficient

ALMA BEAUTY HGF - Youth Serum
• Conține o peptidă ce accentuează funcțiile hormonului tinereții Thympoitin
• Întărește sistemul imunitar al pielii
• Crește regenerarea epidermei
• Oferă un efect de hrănire și refacere pielii
• Efect de calmare, hidratare și antiinflamator

DERMACLEAR

Tehnologie lansată în 2020

BENEFICII

 • Nu există timp de refacere, disconfort și iritare
 • Accelerează procesul de reînnoire celulară, lăsând pielea mai fină
 • Uniformizează tonul și textura pielii, tratând, inclusiv, petele pigmentare
 • Deschide porii și permite eliberarea de uleiuri naturale
 • Minimizează dimensiunea porilor și aspectul cicatricilor superficiale
 • Astupă liniile fine și ridurile
 • Permite o mai bună absorbție a ingredientelor hidratante, a antioxidanților, a tratamentelor pentru acnee și a serurilor care stimulează colagenul, prin eliminarea stratului superior al celulelor moarte și deteriorate.
 
DermaClear este atât un tratament unic și inovator de refacere a pielii, cât și o soluție obligatorie pre-tratament pentru: leziuni pigmentate și îndepărtarea tatuajelor, leziuni vasculare, rejuvenare facială, laxitate și tratamente de întindere a pielii.

DermaClear by Alma este o soluție de hidrodermabraziune 3în1 ce reunește exfolierea, curățarea, extracția și hidratarea, pentru a permite tratamente eficiente cu rezultate excelente. Având în vedere standardele de calitate superioară și abordarea inovatoare Alma, DermaClear lucrează profund, dar delicat pentru a curăța și întineri pielea, lăsând-o proaspătă, curată și hidratată.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ DERMACLEAR

 

Cercetările au arătat că poluanții, toxinele și substanțele chimice din mediul urban pot deteriora pielea, în timp ce utilizarea extensivă a produselor de machiaj astupă porii și îmbătrânește pielea. DermaClear are soluția. Tratamentul funcționează într-un proces în trei etape, înglobând cea mai înaltă calitate a soluțiilor indicate cu fiecare pas. Vârful unic rotativ de 360 ° și acțiunea puternică de aspirație permit un proces de curățare profundă și extragerea impurităților, asigurând, în același timp, o penetrare extrem de eficientă a soluțiilor în piele. Capătul funcționează într-o mișcare circulară completă, pentru o acoperire îmbunătățită și omogenă, ceea ce duce la un proces de curățare a tenului mai minuțios. DermaClear purifică, hidratează și calmează simultan, infuzând pielea cu substanțe nutritive puternice și lăsând-o curată, hidratată și reîmprospătată.

3 PAȘI PENTRU UN TEN FĂRĂ IMPERFECȚIUNI

1 CURĂȚĂ ȘI EXFOLIAZĂ

Exfolierea blândă deschide porii și îndepărtează celulele moarte ale pielii, lăsând tenul curat și împrospătat, expunând în același timp o suprafață a pielii sănătoase.

2 EXTRAGE ȘI ÎNDEPĂRTEAZĂ

Resturile sunt îndepărtate din pori cu o aspirație profundă, nedureroasă, ce lasă pielea curată și pregătită pentru o absorbție eficientă a soluțiilor hidratante.

3 TRATEAZĂ ȘI HIDRATEAZĂ

Pentru a finaliza procedura, pielea este infuzată cu un ser antioxidant și anti-îmbătrânire, care are rolul de a promova elasticitatea și a crește nivelul de hidratare.

ALMA HARMONY XL PRO

Tehnologie lansată în 2020

Noua generație Complete Aesthetic Harmony, Harmony XL PRO oferă o gamă extinsă de soluții și oportunități de tratament

 • Platformă multifuncțională
 • Rezultate demonstrate în studii clinice extinse
 • Peste 65 de indicații
 • Soft extensibil și upgradabil

Alma Harmony combină un spectru complet de indicații estetice, tehnologii avansate și rezultate clinice excelente pentru a crea o armonie estetică completă.

Patru soluții de top - atât de multe posibilități


Clear Lift - Riduri, Linii  fine, Pete pigmentare, Îndepărtare tatuaje

Clear Skin - Acnee, Cicatrici postacneice, Ton și textură

Dye-Vl - Leziuni vasculare

NIR - Regenerarea și întinerirea pielii


Alma Harmony oferă o serie de aplicații avansate care fac posibile tratamente extrem de eficiente, fiabile și sigure pentru o varietate de probleme ale pielii. Esteticienii pot trata orice parte a corpului și toate tipurile de piele. Fiecare tehnologie și abordare de tratament, au obținut un record de siguranță de prim rang, demonstrat în studii clinice extinse. 

CLEARLIFT

Formula completă Antiageing: fără durere, adaptată perfect tratării zonelor delicate, fără durere și timp de recuperare.

Una dintre cele mai frecvente probleme, cu care ne confruntăm odată cu trecerea anilor, este apariția ridurilor, a liniilor fine, petelor solare și a micilor imperfecțiuni, pielea pierzându-și tonusul și elasticitatea. Clear Lift este o tehnologie inovatoare de rejuvenare a pielii și tratare a cicatricilor, prin stimularea producției de colagen cu ajutorul laserului. Datorită efectului de stimulare a producției de colagen și elastină, laserul ClearLift are rezultate foarte bune în tratamentul ridurilor medii și fine, laxitatea pielii, pori dilatați, cicatrici, rozacee, pigmentarea neuniformă a pielii, hiperpigmentarea pleoapelor. Tratamentele Cleart Lift se adresează în special zonelor afectate de pe față, dar pot fi tratate și zona gâtului, decolteului, pleoapelor.

ClearLift, este un laser diferit comparativ cu platformele precedente bazate pe efect caloric, Clear Lift combină energia laser nonablativă YAG cu tehnologia Pixel Q Switch 1064nm, undele de șoc transmise direct în profunzime, epiderm profund și/sau derm, în funcție de efectele pe care le țintim. Acestea stimulează procesele noastre proprii de sinteză activă. ClearLift acționează în țesutul subcutanat, la aproximativ 3 mm sub piele și stimulează producerea colagenului, tehnologia permite adaptarea distanței focale pentru a penetra pielea la nivelul dorit, fără a afecta epidermul. Clear Lift folosește cea mai puternică tehnologie laser Q-SWITCHED Nd:YAG, care permite un control fin al adâncimii de penetrare. Aceasta înseamnă tratamente mult mai precise – și rezultate fără precedent. Cele mai multe lasere nu pot fi folosite pe zona din jurul ochilor, ClearLift poate fi folosit pe pleoapa inferioară, și ajuta aceasta zonă să își recapete tinerețea. Tratamentele asigură revitalizarea, regenerarea și întinerirea pielii fără durere, fără efecte secundare nedorite și fără timpi de recuperare. Pentru cele mai bune rezultate, veți avea nevoie de două până la patru tratamente la intervale de 2-3 săptămâni. 

Clear  Lift este eficient pentru tratarea leziunilor pigmentare, chiar și în cazul fototipurilor închise de piele. Aspectul de piele pigmentată poate fi eliminat prin inducerea fotodermolizei selective a cromoforului de melanină din țesutul afectat. 
Acest proces poate fi stimulat pe toate straturile leziunii pigmentare dar și pentru leziunile care apar pe pielea închisă la culoare, cu ajutorul tehnologiei Dye-SR, a laserului Nd: YAG Switched sau orice dintre acestea două combinată cu tehnologia IMPACT, pentru rezultate rapide. Clearlift este un laser performant care reușește sa distrugă pigmentul melanic prezent la nivelul leziunilor pigmentare:, acționând asupra mai multor straturi ale pielii, fie că sunt superficiale sau profunde. Astfel, pot fi tratate cu succes: • petele pigmentare  • melasma  • petele solare  • pistruii.

 

 2. Dye-VL PRO

Leziuni vasculare și pigmentare

Modulul Dye-VL PRO, de la Harmony se bazează pe tehnologia de fluorescență avansată (AFT) deținută de Alma, o formă avansată de tehnologie de lumină intensă pulsată (IPL).În loc să livreze un impuls cu lungimi de undă multiple, dintre care multe sunt în afara intervalului terapeutic, AFT convertește lumina UV neutilizată în spectrul optim pentru un tratament mai eficient.
Această energie este apoi canalizată într-un impuls cu fluență de distribuție egală, prin care energie uniformă cu putere de vârf controlată este furnizată pe tot parcursul impulsului. Acest lucru minimizează riscul de efecte adverse care pot apărea atunci când pacienții sunt expuși la densități energetice neterapeutice și vârfuri necontrolate. AFT oferă o utilizare mai eficientă a energiei per impuls, siguranță sporită, durată de viață extinsă a aplicatorului și rezultate clinice îmbunătățite. Combinația dintre tehnologiile exclusive Dye-VL și AFT ale Alma oferă o soluție mai sigură și semnificativ mai eficientă decât alte sisteme de tratament bazate pe IPL, cu rezultate fiabile, pe termen lung. Apariția leziunilor vasculare poate fi redusă semnificativ prin inducerea fototermolizei selective a hemoglobinei și a cromoforilor de oxi-hemoglobină în țesutul țintă. Acest lucru poate fi realizat folosind tehnologia Dye-VL, un laser Nd:YAG cu pulsații lungi sau o combinație a ambelor pentru rezultate optime.

De ce Dye VL?

Hemoglobina, cromoforul țintă din leziunile vasculare, are două valori maxime de absorbție, la 540 nm și 570 nm. Cu un spectru cuprins între 500 și 600 nm, Dye VL este proiectat pentru a asigura o absorbție spectrală optimă în cazul leziunilor vasculare și o eficiență crescută, fiind în același timp un dispozitiv cu un profil de siguranță excelent. Prin efectul fototermic indus la nivelul leziunilor țintă, Dye VL reușește să trateze în mod eficient o gamă largă de afecțiuni vasculare. Absorbția ridicată în melanină îl face eficient și în îndepărtarea petelor și a pigmentării. Inovatorul aplicator Dye-VL PRO, cu răcire încoroporată și opțiunea de tratament în mișcare este extrem de puternic și eficient. Cu o dimensiune a spotului focalizat de 1 cm2, putere de vârf mare și răcire intensă, oferă rezultate clinice excelente într-un timp foarte scurt și asigură un confort sporit. Se adresează persoanelor care prezintă afecțiuni sau leziuni vasculare precum rozaceea, telangiectaziile faciale sau corporale, angioame și spider angioame. Venele profunde ale picioarelor sunt tratate cel mai eficient folosind laserul Nd:YAG cu pulsații lungi. 

 

NOUL APLICATOR DYE VL PRO "IN MOTION"
Câștigătorul celui mai bun tratament inovator al anului 2020

CLEARSKIN

Vindecă acneea și regenerează celulele

ClearSkin este prima tehnologie care combină laserul nonablativ cu efectul răcire la contact dar și vacuum, pentru a trata acneea vulgară în mod sigur și eficient. Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de piele, nu are efecte adverse. Rezultatul este un ten neted pe termen lung.

Deși există multe opțiuni de tratament disponibile pentru acnee, atât pe bază de rețetă, cât și fără prescripție medicală, acestea nu funcționează pentru toată lumea. Când acneea este deosebit de încăpățânată sau severă, poate fi necesară o soluție mai avansată.

Tratamentul cu laserul răcit Er:Glass și vacuum se adresează tuturor formelor de acnee vulgară inclusiv papule, pustule și noduli, obținând în același timp un efect de întinerire blând, diminuând aspectul cicatricilor de acnee prin stimularea reînnoirii colagenului. 

Cu o putere de două ori mai mare decât soluțiile anterioare, aplicatorul ClearSkin PRO oferă până la 3000 mJ (61,2 mJ/Pixel) de energie laser neablativă per impuls. Laserul non-ablativ Er:Glass 1540 nm pătrunde profund în piele, provocând daune termice, declanșând un răspuns de vindecare îmbunătățit în jurul coloanelor coagulate, lăsând epiderma intactă.

Tratamentele înlocuiesc țesutul cicatricial compactat cu colagen nou și sănătos, îmbunătățind aspectul cicatricilor sau eliminându-le pe toate împreună. În comparație cu abordările chirurgicale, aceste tratamente non-invazive au un risc mult mai scăzut și prezintă un timp de recuperare foarte mic. Numărul de tratamente necesare pentru diminuarea sau chiar eliminarea totală a cicatricilor este cuprins între 5-8 ședințe.

 

NIR

Regenerează și întinerirește pielea

Modulul NIR al Alma Harmony utilizează o sursă de lumină de mare putere în spectrul infraroșu apropiat.pentru a obține o încălzire subdermală sigură și eficientă, stimulând creșterea de colagen nou și strângând laxitatea, oferind, de asemenea, o strălucire tinerească pielii.
Lampa NIR de mare putere emite lumină în spectrul infraroșu apropiat pentru a crește temperatura dermică, cu putere de vârf la 1300 nm pentru penetrare profundă. Acest mecanism provoacă microleziune termică a țesutului care contractă fibrele existente, stimulează formarea de colagen nou și îmbunătățește alinierea și grosimea acestuia. Procedura aduce beneficii atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, cu întărirea și strălucirea imediată a pielii, precum și restructurarea arhitecturii pielii, ajutând la întărirea pielii împotriva îmbătrânirii viitoare. Procedurile cu modulul NIR pot fi efectuate printr-o metodă de livrare staționară sau folosind tehnica In-motionTM pentru acumularea treptată a căldurii și un tratament confortabil. Modulul NIR oferă aplicatoare separate pentru față și corp. Designul ergonomic al aplicatorului ușor face tratamentele mai confortabile pentru practicieni, cu delegarea ușoară către personal.

 

COMPLET NEINVAZIV, ALMA PRIMEX OFERĂ REZULTATE SPECTACULOASE ÎN RECONTURAREA CORPORALĂ ȘI ÎNTINDEREA PIELII

Tehnologie lansată în 2021

Evoluția vechii platforme Accent Prime

Fiecare element și fiecare funcție ale Alma PrimeX au fost create cu atenție, pentru a asigura o experiență superioară a tratamentului pentru tine și pentru clienții tăi.

DOUĂ TEHNOLOGII PRINCIPALE UNITE ÎNTR-O COMBINAȚIE PUTERNICĂ

Pentru a obține rapid rezultate de lungă durată, Alma PrimeX folosește două tehnologii, aplicate împreună:

Ultrasunete (US) – Undele transversale de ultrasunete țintesc selectiv țesutul adipos, ducând la subțierea stratului de grăsimi, cu rezultate remarcabile demonstrate prin studii clinice.

Radiofrecvență (RF) – Energia UniPolar RF încălzește eficient țesuturile dermice și subcutanate, țintind fibrele de colagen și elastină, încurajând formarea de colagen nou. Tehnologia unică AlmaWave 40.68MHz facilitează încălzirea profundă, omogenă pentru rezultate vizibile și de lungă durată.

 

FACTORUL X CARE FACE DIFERENȚA

Un adevărat performer în categoria lui, Alma PrimeX obține rezultate incomparabile în micșorarea circumferinței și netezirea, contractarea pielii din zona abdomenului, taliei, coapselor și posteriorului.

TRATAMENTE PERSONALIZATE PENTRU FIECARE CORP


Alma PrimeX oferă trei opțiuni de tratament, pentru ca tu să-l poți aplica pe cel care se pliază pe nevoile și așteptările fiecărui client.

PRIMEX CLASSIC (ULTRAWAVETM)


Rezultate excelente în doar 20 de minute

Pentru reducerea spectaculoasă în circumferință, deci pentru obținerea unor rezultate fără precedent, PrimeX Classic este tot ce ai nevoie. Ultrasunetele noninvazive țintesc grăsimile de sub piele pentru a le reduce volumul, într-un tratament fără durere și cu un final fericit: o siluetă mai zveltă, conturată.

PRIMEX PRO (ULTRAWAVE+XCENTUATE)

Hands-free pentru mai multă libertate

Combinând aplicatorii UltraWave și Xcentuate, tratamentul PrimeX Pro asigură reducerea circumferinței și netezirea blândă a pielii lăsate. Odată ce ultrasunetele au fost livrate prin UltraWave pentru a trata grăsimea, undele de radiofrecvență ale Xcentuate acționează ca să strângă pielea și să-i îmbunătățească textura.

Xcentuate sunt 2 aplicatoare hands-free, care facilitează controlul automat al tratamentului.

PRIMEX PREMIUM (ULTRAWAVE + UNIBODY)


Pentru reconturare și piele netedă>


Dacă rezultatul dorit este reconturarea și o piele intens tonifiată sau mai puțină celulită, PrimeX Premium excelează. Tratamentul începe cu aplicatorul UltraWave pentru a ținti grăsimea localizat, reduce circumferința și pentru a remodela conturul corpului. Apoi, urmează contractarea pielii folosind undele de radiofrecvență din aplicatorul UniBody. Cele două tehnologii vizează țesuturi diferite ale pielii, urmărind rezultate sinergice. O funcție de masaj oferită de aplicatorul UniBody asigură penetrarea căldurii în profunzime, stimulează circulația reducând apariției celulitei și îmbunătățind vizibil textura pielii.

APLICATOARELE PRIMEX

ULTRAWAVE

O combinație între tehnologia cu ultrasunete transversale și un aplicator mare, care conturează corpul rapid, prin încălzirea țesutului și țintirea celulelor grase încăpățânate. Combină 4 funcții revoluționare pentru rezultate incredibile: ConeX, Impulse, Maximize, ReACCT.

UNIBODY

Aplicatorul UniBody combină radiofrecvența UniPolar cu un cap pentru masaj, rotativ și detașabil, care încălzește 4 nivele diferite ale pielii, determinând remodelarea colagenului. Frecvența unică a aplicatorului  Alma, de 40.68MHz, facilitează încălzirea profundă și omogenă. Încălzirea dielectrică generează căldură prin fricțiune într-o rotație rapidă a moleculelor de apă. Încălzirea volumetrică din piele țintește colagenul dermal și stimulează formarea de colagen nou.

XCENTUATE

Gândit special pentru conturul corporal și netezirea pielii pe suprafețe de tratament întinse, Xcentuate livrează energie RF prin doi aplicatori independenți, hands-free, cu temperaturi ajustabile și un mecanism de răcire care extrage căldura de la suprafața pielii.

NOU – ALMA AIR

Înțelegând natura practicii tale și nevoia de mobilitate, am dezvoltat Alma Air, o centură ajustabilă gândită să susțină aplicatorii Alma. În timp ce tu muncești, Alma Air preia greutatea și îți ușurează munca.

Convenabil, confortabil și produs dintr-un material respirabil care previne transpirația. Alma Air îți ajută spatele și îți aduce un plus de eficiență în clinică.

BTL HIL ESTH

SONOSTAR MATRIX Dr. KLEANTHOUS

Tehnologia cu ultrasunete

Vibrația și energia cinetică a ultrasunetelor ajută la aranjarea structurilor proteice, la formarea de proteine noi în citoplasma celulară și la activarea proceselor metabolice din interiorul celulei. În plus, există și mai multe efecte pozitive ale ultrasunetelor: inflamațiile sunt ameliorate, flexibilitatea membranei celulare este îmbunătățită și, dacă se utilizează doze mici, se stimulează circulația lichidelor limfatice.

Dr. Kleanthous a recunoscut aceste avantaje și a comandat primul dispozitiv cu ultrasunete care va fi utilizat pentru tratamente cosmetice în anul 1989. În anii următori, a fost descoperit un număr tot mai mare de posibilități de aplicare a tehnologiei cu ultrasunete și în 2003, compania Dr. Kleanthous Kosmetik și Dr. med. Elmar Ulrich (MD) a cooperat la dezvoltarea primului dispozitiv cu ultrasunete cu sonorezonanță, urmat de o terapie cu ultrasunete folosind lumina spectrală în plus, în 2010. Terapia din urmă folosește o combinație inteligentă de diferite forme de undă și combinații de impulsuri pentru a genera modele individuale de undă potrivite pentru tratamentul unor probleme specifice ale pielii, cum ar fi cicatrici, acnee, cuperoză etc., o astfel de combinație fiind combinată cu lumină colorată. Comparativ cu ultrasunetele pulsate standard, această nouă terapie a adus rezultate mai rapide și mai eficiente.

Ce este, de fapt, ultrasunetul?

Ultrasunetul este o undă sonoră pe care urechea umană n-o poate percepe. Undele sonore ale ultrasunetului sunt extrem de înalte, gama vibraţiilor depășind 20.000 vibraţii/minut (Hz). Ultrasunetul este deja utilizat de mai mulţi ani în domeniul terapeutic atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament. Pentru prima dată a fost folosit ca mijloc auxiliar în medicina sportivă în vederea pătrunderii în piele a gelurilor terapeutice. Acest proces este numit sonoforeză. Vibraţia ultrasunetelor deschide pielea pentru a primi ingredienții activi din serumuri, geluri și tratamente. Peste o anumită dimensiune moleculelară (de ex. acidul hialuronic), substanţele active sau agenții chimici nu pot fi introduși în piele, respectiv în ţesuturile conjunctive, nici prin intermediul ultrasunetului. Frecvenţa ultrasunetului determină profunzimea penetrării în ţesut, și, respectiv stimularea pielii. Ultrasunetul cu o frecvenţă de 1 Mhz pătrunde mai adânc în piele decât cel cu o frecvenţă de 3 Mhz.

Cum ajunge ultrasunetul în piele?

Viteza sonică este amplificată în apă şi în mediul umed, în timp ce aerul izolează ultrasunetul. De aceea, la fiecare tratament cu ultrasunete se utilizează un gel sau substanță conductoare, pe suprafaţa de contact cu aparatul/dispozitivul cu ultrasunet. Numai aşa poate pătrunde ultrasunetul în piele! Vibraţia ultrasunetului stimulează comunicarea intercelulară, ajutând astfel în procesul de îndepărtare a toxinelor.

Sonostar MATRIX, un vârf de lance al tehnologiei cosmetice

Dr. Kleanthous este primul care a folosit ultrasunetele cu aplicație în dermatoestetică și, de asemenea, el a definit frecvențele și intensitățile pentru aplicațiile acestora în cosmetică. 13 ani mai târziu, Dr. Elmar Ulrich a revoluționat viziunea și gama efectelor aplicației ultrasunetelor prin convertirea frecvențelor inițial modulate pentru Dr. Kleanthous Cosmetics în ultrasunete cu biorezonanță. Aceasta a marcat nașterea SONOSTAR III și a terapiei prin sonorezonanță. A patra generație de Sonostar, Sonostar MATRIX, nu numai că generează funcțiile optime pentru penetrarea ingredientelor active în piele, dar controlează și frecvențele luminoase pentru a se potrivi nevoilor pielii tale.

Biorezonanţa folosită, împreună cu ultrasunete, înseamnă că prin modularea undelor sonore în cadrul unui program, se formează un model specific de vibrare. Acesta influenţează repartizarea celulelor în ţesut şi promovează închiderea de goluri în ţesuturi. Modularea, în diferitele programe, este adaptată la densitatea şi structura ţesuturilor. Iar terapia culorii este o veche metodă de vindecare care a fost cercetată încă de pe vremea egiptenilor. Şi Paracelsius şi Johann Wolfgang von Goethe s-au ocupat de terapia culorilor şi astăzi se foloseşte în medicina alternativă. Lungimile de undă ale culorilor luminii acţionează asupra celulelor noastre şi ne influenţează metabolismul. Abia în secolul 20 au fost descoperite în celulele noastre proteinele care folosesc energia culorilor luminii pentru metabolism. În aplicaţie, aceasta înseamnă că turcoazul, portocaliul sau roşul transmit anumite impulsuri asupra pielii noastre, şi astfel celulele noastre sunt sprijinite în producerea sau reducerea de substanţe metabolice. De exemplu, galbenul ajută fluxul limfatic, albastrul scade inflamaţia şi roşul promovează fluxul sangvin.

GENEO LUMENIS

Tehnologie lansată în 2019/22/21

Bucură-te de beneficiile Geneo! 

GENEO/OXYPODS sunt o gamă nouă de produse venite să completeze familia OxyGeneo. O serie de produse cosmetice, cu studii clinice, a căror AVIZARE face greoaie și treptată lansarea lor în Europa pe parcursul mai multor ani. Începând cu BALANCE, ILLUMINATE, REVIVE în 2019, HYDRATE în 2020, DETOX în 2021,

procedura permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea țesutului din interior, ducând la o absorbție optimă a nutrienților activi. 

Cele 4 tipuri de tratament îți oferă rezultate palpabile, tenul fiind mai luminos, mai neted și strălucitor.

 

 • Hydrate: hidratare a tenului
 • Balance: echilibrarea tenului gras
 • Revive: rejuvenarea pielii
 • Illuminate: ten luminos, uniform, fără pete pigmentare

Noile tratamente Geneo

Geneo Balance Charcoal este un tratament facial ce purifică și calmează pielea grasă, îmbunătățindu-i textura și aspectul.

Geneo Balance Charcoal Facial se bazează pe o tehnologie inovatoare Geneo OxyPods – combinând concepte inovatoare în biologie, chimie și tehnologie într-o capsulă.

Geneo Balancing OxyPod include cărbune de bambus pentru un efect detoxifiant, extract Camu-Camu pentru vitamine și antioxidanți și acid mandelic pentru tratarea pielii predispuse la acnee.

Tratamentul este completat cu Serul Geneo Balancing care include antioxidanți puternici, vitamine, nutrienți și ingrediente purificatoare precum acizi salicilici, peptide, uleiuri de jojoba și argan, extracte de vanilie și coada-calului și azeloil diglicinat de potasiu.

Echilibrarea pielii grase nu a fost niciodată mai ușoară.

Geneo Illuminate unifică nuanța pielii, îmbunătățește pigmentarea și întinerește pielea

Tratamentul Geneo Illuminate Vitamina C se bazează pe o tehnologie inovatoare Geneo OxyPods – combinând concepte inovatoare în biologie, chimie și tehnologie într-o singură capsulă.

Geneo Illuminate OxyPod include Acid Kojic și Vitamina C pentru un efect uniform de ton al pielii, precum și Extract de fructe Opuntia și Extract de Morcov pentru hidratarea și netezirea pielii.

Serul Geneo Illuminate completează efectul de tratament cu ingrediente puternice de strălucire, cum ar fi extractul de scoarță de copac și derivații de acid amina, și ingrediente hidratante și nutrienți precum complexul de trigliceride, jojoba și ulei de argan și complexul de extract de vanilie și coada-calului.

Geneo Hydrate împrospătează și revigorează pielea uscată și plictisitoare, lăsând-o hidratată, strălucitoare și reînnoită. Tratamentul Geneo Hydrate Blue Spirulina se bazează pe o tehnologie inovatoare Geneo OxyPods, care combină concepte inovatoare în biologie, chimie și tehnologie într-o singură capsulă.

Geneo Hydrating OxyPod include Blue Spirulina, Niacinamidă și Acid Lactobionic, lucrând împreună pentru a hidrata, reface și îmbunătăți abilitățile de reținere a umidității pielii, rezultând un ten strălucitor, împrospătat și cu aspect mai tânăr.

Serul Geneo Hydrating oferă un efect complementar de revigorare, revigorare și hidratare care susține și menține rezultatele obținute prin tratamentul de oxigenare Hydrating OxyPod, cu un complex hidratant unic și ingrediente active precum Vitamina E, Vitamina B, Acid Hialuronic, Aquaxyl, Ulei de Marul, și Riboxyl.

Geneo Revive împrospătează pielea obosită, reduce liniile fine și îmbunătățește textura și aspectul general al pielii. Tratamentul Geneo Revive Red Algae se bazează pe o tehnologie inovatoare Geneo OxyPods – combinând concepte inovatoare în biologie, chimie și tehnologie într-o singură capsulă.

Geneo Revive OxyPod include alge roșii, un antioxidant puternic cu efect anti-îmbătrânire, și acid cafeic și retinol, cunoscute pentru a trata semnele îmbătrânirii și pentru a ajuta la întinerirea pielii.

Serul Geneo Reviving completează efectul tratamentului cu ingrediente suplimentare care încurajează producția de colagen și reduc semnele de îmbătrânire, cum ar fi complexul de peptide și Edelweiss, precum și nutrienți și vitamine precum complexul de ulei de jojoba și argan, complexul de extract de vanilie și coada-calului.

SOPRANO ICE

Tratamentele de epilare laser, Soprano Ice, sunt eficiente pentru orice tip de păr, subțire sau gros, de culoare închisă sau deschisă, poate fi făcută pe orice tip de piele, de la cea deschisă până la cea închisă sau bronzată. Deși fiecare tratament diferă ca și durată, și intensitate în funcție de vârstă, sex, tip și modul de creștere a părului, de zona tratată, rezultatele se pot vedea după prima ședință. Firele de păr tratate, se vor subția, pierd din culoare și vor cădea. Încorporând mai multe lungimi de undă și tehnologii, Soprano ICE îți permite să tratezi o varietate extinsă de tipologii de pacienți și fototipuri, repede și fără durere, în orice perioadă a anului

Soprano ICE Multifuncțional
      Eliminarea părului nedorit este o problemă veche și deloc simplă. Metoda SHR de la Alma oferă o soluție simplă dar eficientă. Încălzirea graduală a sistemului Alma distruge foliculul de păr dar protejează țesutul din jurul lui. Tehnica In-motion permite aplicarea pe toată suprafața în timp ce tehnica ICE răcește și previne arsurile superficiale. Aplicatoarele multiple permit o abordare adecvată fiecărei zone. Îndepărtarea părului se face fără durere dar într-un mod foarte eficient.

Epilarea laser prezintă niște avantaje care nu pot fi trecute ușor cu vederea, astfel avem:

  • confort sporit și durere minimă
  • siguranță sporită, datorită tehnologiei inovatoare a laserului și sistemului de răcire
  • precizie ridicată, laserul acționează numai asupra folicului de păr
  • se poate folosii pe toate tipurile de piele și păr
  • se poate face în orice anotimp
  • Acoperire optimă
  • Epilare laser ”In Motion”
  • Tratament cu durată foarte scurtă

TEHNOLOGIE

      Soprano ICE prezintă tehnologia patentată Alex, care combină beneficiile înaltei absorbții permisă de lungimea de undă Alexandrite 755 nm, cu acoperirea și confortul oferite de laserul cu diode. 

   Tehnologia Advanced ICE răcește pielea în timpul tratamentul pentru perioade mai lungi de timp, minimizând riscurile de arsuri și menținând caldura în interiorul dermului, acolo unde sunt tratați foliculii. Rezultatul este o soluție revoluționară de îndepărtare a firelor nedorite care oferă rezultate superioare pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru cele închise la culoare.

Contraindicații

        Deși procedura de epilare laser, nu este invazivă, nu implică riscuri și este efectuată în condiții de siguranță maximă, trebuie avute în vedere câteva contraindicații inainte de a lua în calcul această procedură. Astfel, acest tratament nu se recomandă femeilor în perioada sarcinii, a celor care doresc să rămână însărcinate și care urmează tratamente hormonale. Nu se recomandă, persoanelor care urmează tratamente pentru acnee, tratamente cu antibiotice sau fac chimioterapie. 

       Vârsta la care se poate face epilare cu laser este cea la care s-a atins stabilitatea hormonală, atât în cazul fetelor cât și al băieților. Pentru epilarea în zona inghinală, epilarea nu se face în perioada menstruației, sau la scurt timp inainte sau după, datorită sensibilității crescute a zonei.

BTL CELLUTONE / X-WAVE

BTL Cellutone / X-Wave este unul dinre cel mai eficiente echipamente pentru conturarea corpului. Acesta folosește o tehnologie nouă, o combinație între unde acustice și electrice, administrate simultan, obținând rezultate excelente în tratarea celulitei (de gradul 1, 2 și 3), tratarea țesutului conjuctiv, rejuvenarea pielii și creșterea elasticității acesteia. Această terapie stimulează în aceelași timp și sistemul limfatic.

Tratamentul oferit de BTL Cellutone / X-Wave este unul noninvaziv și rapid, în timpul procedurii clientul nu simte nici un disconfort. Terapia cu unde de șoc, cunoscută și sub denumirea de Terapie cu unde de șoc extracorporală (ESWT), este livrarea undelor acustice în corp, creând vibrații în țesuturile moi. Undele acustice sunt impulsuri de sunet puternice, nefocalizate, cu o energie scăzută - pentru a nu deteriora țesuturile și care generează vibrații în interiorul țesuturior moi. Când undele acustice sunt direcționate către zonele cu probleme ale pielii sau țesutului, ele produc o gamă largă de răspunsuri fiziologice pozitive în organism. Aceste modificări pot duce la îmbunătățirea netezirii, texturii, elasticității și întăririi pielii. Vibrațiie produse stimulează circulația sângelui și producerea de colagen obținând o tonifiere rapidă a pielii. Deasemenea s-a observat și îmbunătățirea fluxului sangvin, BTL Cellutone / X-Wave creează vase capilare noi, stimulează circulația la nivelul capilarelor și implicit cantitatea de oxigen care ajunge în țesuturi. Impulsurile acustice generează remodelarea colagenului prin procesul de proliferare al fibroblastelor, rezultând o piele mai groasă și mai fermă. Procesele metabolice naturale, prin care rezidurile sunt eliminate, sunt stimulate de acțiunea mecanică asupra sistemului limfatic vascular.

Procedura este complet non-invazivă și nedureroasă, clientele experimentând senzații asemănătoare masajului. Durata unei ședințe este de cca 10 - 25 de minute pentru fiecare zonă, în funcție de tipul de piele, și de scopul urmărit. Dacă se consideră necesar procedura poate face chiar și zilnic. Pentru obținerea celor mai bune rezultate se recomandă efectuarea a 4 – 6 ședințe, pe parcursul a câtorva săptămâni, iar apoi continuarea tratamentului în următoarele 2 - 3 luni. Trebuie avut în vedere că rezultatele finale, vor fi complete abia după 3 luni de zile. Acest interval, este timpul natural în care fibroblastele, sau pielea se pot reface. Aplicațiile BTL Cellutone / X-Wave sunt numeroase, câteva dintre ele, cele mai des solicitate sunt:

  • tratarea celulitei
  • tratarea țesutului conjunctiv
  • rejuvenarea pielii
  • tratarea lipoedemelor
  • stimularea sistemului limfatic
  • tratarea vergeturilor și cicatricilor

Terapia cu BTL Cellutone / X-Wave este destinată pacienților de toate vârstele care își doresc să îmbunătățească zonele problematice: depuneri de grăsime inestetică, celulită, textura neadecvată sau brăzdată de cicatrici. Terapia BTL Cellutone / X-Wave se poate folosi singură sau în combinație cu alte tratamente de remodelare corporală.

Cum funcționează BTL Cellutone / X-Wave?

În timpul tratamentului, terapeutul deplasează aplicatorul BTL X-Wave, pe zona vizată, cu mișcări circulare continue. Aparatul produce o mișcare intensă, însoțită de vibrații și pulsații la nivelul pielii și mușchilor. Vibrațiile induse vor fi simțite, dar fără nici un fel de durere. BTL X-Wave stimulează sistemul vascular limfatic, reducând edemul și eliminând lipidele de la nivelul celulelor adipoase subcutanate, energia generată de undele acustice determină proliferarea celulelor fibroblaste care creează o structură nouă, mai robustă, de colagen.

CRIOLIPOLIZĂ AEGIS

REPREZINTA CEL MAI PERFORMANT ECHIPAMENT DIN GAMA SA. CRIOLIPOLIZA ASISTATA LASER REPREZINTA CEA MAI BUNA
 METODA DE REMODELARE CORPORALA.


Slăbirea localizată prin înghețare funționează prin intermediul unui sistem de răcire controlat, care este încorporat în capetele de tratament ale aparatului. Aparatul aspiră țesutul adipos în interiorul aplicatorului, print-un efect de vaccum, astfel circulația sângelui este diminuată și este favorizată răcirea puternică a zonei. Temperaturile scad în câteva minute până la -10 grade Celsius și în combinație cu fasciculii LASER din sistemul AEGIS, determină fracționarea si transformarea trigliceridelor din interiorul celulelor grase in particule mici si solide.

Acest proces are la bază o tehnologie avansată de răcire ce actioneaza numai asupra adipocitului - celula de grăsime. Aceștia conțin apă, glicerol și până la 5 tipuri de acizi grași. În momentul în care celulele grase sunt supuse unei temperaturi scăzute, se declansează apoptoza, procesul natural de distrugere a țesutului adipos. Ulterior, celulele grase din zona supusă tratamentului sunt eliminate pe cale naturală prin sistemul  metabolic și de drenaj al organismului.

Funcția suplimentară a aparatului AEGIS este cavitația. Aparatul devine astfel unul complet echipat și întruneste toate uneltele necesare pentru a combate eficient celulita și kilogramele în plus. Undele acustice (între 25KHz și 40KHz) produse de cele două capete de tratament pot fi dirijate în organism pentru a distruge definitiv celulele adipoase. Cavitația cu ultrasunete joase reprezintă o funcție suplimentară care întregește ansamblul procedurilor de estetică corporală în combaterea adipocitului. Undele acustice produse de cele doua capete de tratament, sunt dirijate în organism pentru a distruge definitiv celulele adipoase localizate datorită efectului de frecare mecanică între celulele grase până la distrugerea membranei celulare. Acest tip de unde joase poate distruge pana la 100 de milioane de celule grase într-o singura sedință combinată.

Tratamentul de criolipoliză determină întensificarea procesului natural de eliminare a grăsimilor din organism, Enzimele ce curăță corpul de toate țesuturile moarte descompun resturile și celulele moarte în componente primare, aminioacizi și apoproteine, pe care corpul le refolosește. 

Rezultatele obținute după tratamentul de criolipoliză devin vizibile după aproximativ 14 zile de la tratament cu un maxim în jur de 40 de zile, timp în care procesele metabolice naturale au eliminat celulele de grasime distruse. Procedura nu este dureroasă și nu necesită timp de recuperare, în cadrul unei singure ședințe se pot trata 2 zone simultan.